Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Akbıyık Fish & Meat House

Akbıyık Fish & Meat House

Balık, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama32

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Akbıyık Fish & Meat House restoranının fotoğrafı
Akbıyık Fish & Meat House için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Akbıyık Fish & Meat House hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
10:00 - 01:00
Friday
10:00 - 01:00
Saturday
10:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00

Akbıyık Fish & Meat House hakkında daha fazla

Sultanahmet’te yemek dendiğinde akla köfteciler ve kabepçılar gelse de deniz lezzetlerinin en iyi temsilcisi Akbıyık Balık Evi, bölgedeki üstünlüğünü korumaya devam ediyor. Balıklarından mezelerine kadar dört dörtlük lezzetleri maanıza taşıyan Akbıyık Balık Evi, her gün yerli ve yabancı misafirler tarafından sıkça ziyaret ediliyor. Tarihi merkezin ortasında yer alan Akbıyık Balık Evi, hem Sultanahmet gezilerinizin ardından keyifli bir yemek için hem de sevdiklerinizle unutulmaz bir akşam geçirmeniz için sizi bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Akbıyık Fish & Meat House adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Akbıyık Fish & Meat House adlı restoranın park yeri yoktur.

Akbıyık Fish & Meat House restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Akbıyık Fish & Meat House restoranında açık havada oturma alanı var.

Akbıyık Fish & Meat House restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sultanahmet’in cıvıl cıvıl, renkli kalabalığını izlerken bir yandan keyifle yemek yemek için en iyi seçeneklerden bir tanesi olan Akbıyık Balık Evi, mezelerinden ara sıcaklarına, balıklarından tatlılarına kadar bu uluslararası ortama yakışan kalitesini ortaya koyuyor. Balıkların en tazesini sunan mekanda levrekten lüfere, barbundan çupraya en güzel balıklar en doğru pişirilmiş şekilde özenle servis ediliyor. Ayrıca elbette bu güzel sofrayı lakerda, soslu hamsi, kalamar, karides güveç, pavurya gibi en güzel deniz mezeleri de renklendiriyor. Taptaze meze tabaklarına eşlik edecek yemeğiniz ise balık olmak zorunda değil, Türk mutfağının en güzel et ve tavuk yemekleri de Akbıyık Balık Evi’nde sizleri bekliyor. Capcanlı atmosferi, ilgili servisi ve kaliteli ortamı ile Sultanahmet’teki ilk seçeneklerinizden biri haline gelmeyi garantileyen Akbıyık Balık Evi, size keyifli ve eğlenceli bir akşam sunarken felekten bir gece çalmanızı sağlayacak. Tüm dünya insanlarının ve mutfaklarının bir araya geldiği Sultanahmet’te unutulmaz bir akşam için Akbıyık Balık Evi’nin misafirperverliğine güvenin, masanıza lezzeti ve mutluluğu konuk edin.