Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Arşipel Balık
Arşipel Balık Menü

Arşipel Balık

Balık

Ana menü fiyatı ortalama42

4.5/6

2 değerlendirme

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Arşipel Balık restoranının fotoğrafı
Arşipel Balık için Quandoo üzerinden rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geçin.

Menü – Arşipel Balık

Menüden seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Kabak Çiçeği Dolması

10,00
Kılıç pastırma

14,00
Çiğ balık zencefilli veya acılı

12,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Liguni de Mare

35,00
Barbun Izgara

50,00
Çökertme

40,00
Deniz Levreği

45,00
Sübyeli Risotto

40,00
Lagos Şiş

40,00

Arşipel Balık hakkında daha fazla

1996 yılında lezzet sahnesine çıkan bir deniz efsanesi; Kuruçeşme'ye Adalar Denizi'nin en güzel tatlarını getirmeye kararlı. Nefes kesici bir İstanbul Boğazı manzarasına; alışılmışın dışında pişirme teknikleriyle hazırlanan taptaze balıklar ve özle deniz ürünlerini katan; mezeleriyle ününü dudaktan dudağa yayan Arşipel; kapılarını sizler için aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Arşipel Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Arşipel Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Arşipel Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Arşipel Balık restoranında vardır.

Arşipel Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1996 yılında ilk olarak Bodrum Bitez'de açılan Arşipel; 2008'de ilk önce Galatasaray Adası'na gelerek lezzetini İstanbul'a taşıdı. Zengin balık çeşitleri ve deniz mahsullerinin yanı sıra Türk usulü mezeleriyle balık müdavimlerine kendini tanıtan mekan bugün Kuruçeşme'de ününe ün katmaya devam ediyor.... 'Adalar denizi' anlamına gelen ve Ege Denizi'nin eski çağlardaki adı olan Arşipel'in kurucusu Cemal Ülman, menüdeki balıklı mezelerden yemeklere kadar pişirme tekniklerinin öneminin altını çiziyor. 120 kişilik servis alanı ile İstanbul Boğazı'nın tüm güzelliklerini misafirlerine sunan Arşipel, boğazın günlük balıklarının yanı sıra Çanakkale'den getirtilen kılıç, istakoz ve levrek, Bodrum'dan getirtilen sinarit, traça, lagos ile Adana Karataş'tan getirilen orfoz ve jumbo karidesleriyle çok özel tatlar sunuyor. Özel pişirme teknikleriyle marine edilerek hazırlanan çiğ balıklar ve karideslerin yanı sıra çok sayıda özel tarifi bulunan Arşipel, deniz ürünlerinden oluşan mezeleri ile de iddialı. Tarama, midye dolma, kalamar dolması, ahtapot, çiroz, subye, lakerda, kılıç pastırma ve palamut füme balık tutkunlarının vazgeçemediği mezelerin başında geliyor.

Dışarıda yemek yedikçe para iadesi kazan

Bir Quandoo hesabı oluşturarak 7,50₺ para iadesi kazan.

Bir masa ayırtarak 3,75₺ para iadesi kazan.

Bir yorum bırakarak 1,25₺ para iadesi kazan.