Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Balat
Balat Sahil Restaurant

Balat Sahil Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama51

Balat, İstanbul şehrindeki Balat Sahil Restaurant restoranının fotoğrafı
Balat Sahil Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Balat Sahil Restaurant hakkında

Balat Sahil Restaurant hakkında daha fazla

Balat’ın özel atmosferi, Haliç’in huzurlu manzarası ve usta ellerin mahareti bir araya geldiğinde karşınıza çıkan özel bir yer Balat Sahil Restaurant. Ünlü gurmelerin de tam puan verdiği Balat Sahil Restaurant’ın kendine has ortamında enfes fava ve soğan dolması özellikle tavsiye edilen tatların başında sayılırken nefis ahtapot ızgara ve taptaze balık çeşitleri Balat Sahil Restaurant’taki lezzet serüvenini taçlandırmaktan geri kalmıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Balat Sahil Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Balat Sahil Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Balat Sahil Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Balat Sahil Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Balat Sahil Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Haliç kıyısında, özellikle Balat’taki restaurantların kendilerine has bir havaları, ağırlıkları vardır. İşini en doğru şekilde yapmaya çalışan; gösterişten çok gerçek lezzete, servise ve ruhunuzu rahatlatacak bir atmosfere önem verirler. Böylesine özel yerlerden biri hiç kuşkusuz Balat Sahil Restaurant. Ünlü gurmelerin de gözde yerlerinden Balat Sahil Restaurant, sunduğu tatlar, hizmet kalitesi ve ortamla beğeni kazanmayı sürdürüyor. Mekanın enfes mezeleri arasından fava ve soğan dolması özellikle tavsiye edilirken ahtapot ızgara ve taze balık çeşitleri mekanın sofralarınıza sunduğu özel lezzetlerden sadece birkaçı. Eğer sizler de Balat Sahil Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.