Baldır Buyaka hakkında
Baldır Buyaka hakkında daha fazla
18 saat boyunca özel tekniklerle pişirilen etin; soğan, mantar ve yumurta gibi lezzetlerle bir arada sunulabildiği Baldır, farklı ekmeği, patatesleri, ayranları ve daha pek çok kendine has tadıyla damaklarınızı şölen yerine çeviriyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Baldır Buyaka restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Baldır Buyaka adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?
Baldır Buyaka restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Hızla bir zincire dönüşen restoranın Ümraniye Buyaka Alışveriş Merkezi’nde de bir şubesi bulunuyor. “Yastık altında kalan tarifleri artık günümüze uyarlamanın vakti geldi” diyerek hamburgere, köfteye ve dönere bir alternatif olarak ön plana çıkarttığı Baldır’ı damak tadınıza sunuyor. Uzun süren bir araştırma ve çalışma sonucunda ortaya çıkan Baldır fikri hazırlanma şekli ile bile ağız sulandıran bir özelliğe sahip. Dananın arka bacaklarının üst kısmı ile kuyruğunun bir bölümünden elde edilen et özel bir teknik ile düşük sıcaklıkta 18 saat pişiriliyor. Özel baharatlar ve soslarla hazırlanan Baldır %100 dana eti ve yağsız olması nedeniyle de oldukça sağlıklı. Patates ve kavrulmuş soğan, taze baharatlar ve tam buğday unu ile yoğrulup pişirilen etin yanında gelen özel ekmeği de ayrıca lezzetli. Soğanlı, mantarlı ve yumurtalı çeşitleri bulunan Baldır’ı Buyaka AVM’deki şubesinde hemen tatmak için Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.