Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beykoz
Baro Bahçe Ada

Baro Bahçe Ada

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama29

4.0/6

1 değerlendirme

Beykoz, İstanbul şehrindeki Baro Bahçe Ada restoranının fotoğrafı
Baro Bahçe Ada için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Baro Bahçe Ada hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
Kapalı
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00

Baro Bahçe Ada hakkında daha fazla

Tarihi Kanlıca İskelesi’ne bir iki dakika yürüme mesafesinde; yaşamı, lezzeti ve mutluluğu yeniden keşfedebileceğiniz özel bir mekan… Baro Bahçe Ada, günün içinde farklı bir sayfa açmanız için sizlerle…

Sıklıkla sorulan sorular

Baro Bahçe Ada restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Baro Bahçe Ada restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Baro Bahçe Ada adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Baro Bahçe Ada adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Baro Bahçe Ada restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarihi Kanlıca İskelesi’ne sadece 2 dakika yürüyüş mesafesinde bulunan Baro Bahçe Ada, sadece avukatlara özel değil şehir karmaşasından sıkılan ve sakin bir gün geçirmek isteyen herkese açık. 2012 Temmuz’dan beri hizmet veren tesis, asırlık ağaçlar arasında gizlenmiş bahçesiyle, ziyaretçilerine sakin ve huzurlu zamanlar geçirmeyi vaat ediyor. Toplamda dört set/kat olarak tasarlanan Baro Bahçe Ada’nın ilk katında hem kapalı hem de açık alan bulunmakta. Mekânda engelli misafirler için tuvalet ve asansörün yanı sıra çocuklar için eğlenceli bir oyun parkı da bulunuyor. Baro Bahçe Ada’da yemeklerin lezzeti de atmosferimiz kadar etkileyici. Hafta içi zengin serpme kahvaltısının yerini pazar günü açık büfe kahvaltı organizasyonu alıyor. Ekmek ve pastalar kendi pastanelerinde üretiliyor. Öğlen ve akşam zengin menüde seçim yapmak gerçekten zor. Sacher ve bahçe kebabı gibi özel spesiyallerimiz ısrarla tavsiye ediliyor.