Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beylerbeyi
Beylerbeyi Sarayı

Beylerbeyi Sarayı

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama17

3.0/6

1 değerlendirme

Beylerbeyi, İstanbul şehrindeki Beylerbeyi Sarayı restoranının fotoğrafı
Beylerbeyi Sarayı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Beylerbeyi Sarayı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Thursday
09:00 - 18:00
Friday
09:00 - 18:00
Saturday
09:00 - 18:00
Sunday
09:00 - 18:00
Monday
09:00 - 18:00
Tuesday
09:00 - 18:00
Wednesday
09:00 - 18:00

Beylerbeyi Sarayı hakkında daha fazla

Anadolu Yakası'ndan görülebilecek en güzel manzaralardan birini sunan, tarihi ve ihtişamıyla size farklı bir dünyanın kapılarını açan Beylerbeyi Sarayı'nın içinde bulunan Beylerbeyi Sarayı Cafe & Restaurant, gün boyu sunduğu lezzeterle de yaşamınızı güzelleştirmeye, İstanbul'un farklı dokusunu sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Beylerbeyi Sarayı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Beylerbeyi Sarayı adlı restoranın park yeri yoktur.

Beylerbeyi Sarayı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Beylerbeyi Sarayı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Beylerbeyi Sarayı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğazın incisi konumundaki Beylerbeyi'nde pek çok Osmanlı sarayı yapıldıktan sonra III. Mustafadöneminde buradaki yapılar yıktırılıp arazisi halka satılmıştır. II. Mahmud daha sonra bu satılan arsaları tekrar geri alıp, 1829 yılında burada bir ahşap saray yaptırmıştır. Bu saray, Anadolu Yakası'nın en güzel yapılarından biri olan Beylerbeyi Sarayı... Boğazın harika manzarasını sizlerle buluşturan ve özel bahçesinde huzuru ve ihtişamı bir arada sunan sarayın içindeki Beylerbeyi Sarayı Cafe & Restaurant, tarihe yolculuğunuza lezzet dolu bir renk katmakta usta. Sabah kahvaltısıyla başlayan lezzet maratonunu gün boyu dünya mutfaklarından tatlar ve içeceklerle sürdürebilirsiniz. Eğer sizler de Beylerbeyi Sarayı Cafe & Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.