Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Başakşehir
Big Mamma's Gölet

Big Mamma's Gölet

Dünya Mutfağı

Başakşehir, İstanbul şehrindeki Big Mamma's Gölet restoranının fotoğrafı
Big Mamma's Gölet için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Big Mamma's Gölet hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
07:00 - 02:00
Wednesday
07:00 - 02:00
Thursday
07:00 - 02:00
Friday
07:00 - 02:00
Saturday
07:00 - 02:00
Sunday
07:00 - 02:00
Monday
07:00 - 02:00

Big Mamma's Gölet hakkında daha fazla

Sınırlar aşılmak için var! Danimarka'dan sınırları aşıp ülkemize gelen Big Mamma's markası; lezzet algılarını ve hizmetin sınırılarını sizin için geçmeye kararlı... Big Mamma's Gölet;.bu hedefe giden yolda sizleri yalnız bırakmayacak gerçek bir lezzet durağı...

Sıklıkla sorulan sorular

Big Mamma's Gölet adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Big Mamma's Gölet restoranında vardır.

Big Mamma's Gölet adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Big Mamma's Gölet adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Big Mamma's Gölet restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Big Mamma’s, Danimarka'dan Türkiye'ye uzanan bir lezzet serüveninin adı. 1984 yılında Danimarka'da temelleri atılan Big Mamma's Pizza yola başladığı andan itibaren olmazsa olmaz ilkelerini "lezzet-kalite ve müşteri memnuniyeti" olarak belirledi. 1998 yılı ise Big Mamma's markasının Türkiye ile tanıştığı yıl olur. İlk Big Mamma's dükkanı Bursa'nın keyifli bir semti olan Kükürtlü'de açılır ve müthiş lezzetler kısa zamanda Bursa halkının ilgisini çeker. Big Mamma’s bu başarısıyla kısa sürede ününü tüm Türkiye’ye duyurur. Big Mamma’s Gölet de bu haklı ünü en iyi şekilde sürdürmeyi görev biliyor. Sabahın erken saatlerinden gece 1’e kadar açık olan Big Mamma’s; sabah kahvaltısından dünya mutfaklarından seçilmiş dolu dolu lezzetlerine dek tadı damağınızda kalacak lezzetleri sizlerle buluşturmayı sürdürüyor. Sizler de Big Mamma’s lezzetleriyle dolu bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.