Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Bleu Lounge Teras Bar

Bleu Lounge Teras Bar

İçecekler, Yeme ve İçme

Ana menü fiyatı ortalama35

6/6

1 değerlendirme

Şişli, İstanbul şehrindeki Bleu Lounge Teras Bar restoranının fotoğrafı
Bleu Lounge Teras Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bleu Lounge Teras Bar hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00

Bleu Lounge Teras Bar hakkında daha fazla

The Ritz-Carlton'ın farklı atmosferinde, kaliteyi ve lezzeti bir arada sunan özel bir mekan Bleu Lounge & Grill... Canlı müzik performanslarını geniş kokteyl menüsüyle renklendiren mekan, Şef Andre Piednoir'ın özenle hazırladığı menüsüyle damaklarda da iz bırakmayı başarıyor. Eşsiz bir Boğaz manzarasına karşı unutulmaz bir zaman dilimini yaşamak isterseniz adresiniz belli.

Sıklıkla sorulan sorular

Bleu Lounge Teras Bar restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Bleu Lounge Teras Bar restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Bleu Lounge Teras Bar adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Bleu Lounge Teras Bar adlı restoranın park yeri yoktur.

Bleu Lounge Teras Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

The Ritz-Carlton Istanbul Hotel'de sizlerin karşısına çıkan Bleu, dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan “lounge ve grill” konseptiyle damaklarınızı renklendirmeyi başarıyor. Kız Kulesini de içine alan eşsiz Boğaz manzarasını incelikle dekore edilen bir ortamda sizlerle buluşturan Blue, canlı müzik programları, lounge müziği, geniş içecek ve lezzet menüsüyle vazgeçilmezlerinizden biri haline gelmeye aday. Şef Andre Piednoir ve ekibi tarafından hazırlanan menüde dünyadan tatlar sizlerin karşısına çıkıyor. Dana bonfile ve kuzu pirzolası özellikle tavsiye edilen mekan kokteyller de özenle hazırlanaran damaklarınızda iz bırakıyor. Eğer sizler de Bleu Lounge & Grill'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.