Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Bakırköy
By Bc Concept

By Bc Concept

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama25

Bakırköy, Istanbul şehrindeki By Bc Concept restoranının fotoğrafı
By Bc Concept için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

By Bc Concept hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00

By Bc Concept hakkında daha fazla

Günün her saatine farklı bir lezzet çözümü sunan, dünya mutfaklarından pek çok lezzeti sofralarınıza sunan By Bc Concept, vagzeçilmez mekanlarınızdan biri haline geliyor. Bakırköy'e renk katan ve cafe, bar, restaurant olarak hizmet veren mekanda nargile de bulunuyor. Nefis wrapler, burgerler ve çok daha fazlası By Bc Concept'te sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

By Bc Concept restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

By Bc Concept restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, By Bc Concept restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

By Bc Concept restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un köklü ilçelerinden Bakırköy'de, yaşamın her anını zevkle yaşayabildiğiniz, günün her saatinde farklı bir güzelliği sizlerle buluşturabilen özel mekanlardan biri By Bc Concept. By Bc Concept cafe, bar, restaurant ve nargilesi ile İncirli Caddesi'nde dünya mutfağını tüm İstanbullu lezzet severlerin hizmetine sunuyor. Kahvaltılardan tost çeşitlerine, burgerlerden wraplere, et çeşitlerinden tatlılara kadar pek çok lezzet By Bc Concept'te sizleri bekliyor. Özenle hazırlanan ve taptaze malzemelerle hazırlanan bu lezzetler vazgeçilmeziniz olacak. Düğün, kına, nişan, doğum günü ve benzeri bütün organizasyonlarınız için de adresiniz Bakırköy By Bc Concept. Eğer sizler de By Bc Concept'te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.