Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Nişantaşı
Cafe Zone

Cafe Zone

Dünya Mutfağı, Türk, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama34

Nişantaşı, İstanbul şehrindeki Cafe Zone restoranının fotoğrafı
Cafe Zone için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cafe Zone hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 02:00

Cafe Zone hakkında daha fazla

İster eğlenmek, ister sohbet, ister huzur içinde dinlenmek… Amacınız ne olursa olsun Café Zone yıllardır değişmeyen bir dost gibi yanınızda yolunuzun üstünde, dostlarla buluştuğunuz köşede sizleri bekliyor. Her türlü damak tadına hitap eden kozmopolit menüsü Akdeniz ve dünya mutfaklarından leziz örneklerle dolu… Bu sihirli dünyaya siz de davetlisiniz…

Sıklıkla sorulan sorular

Cafe Zone restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Cafe Zone restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Cafe Zone restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Cafe Zone restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Nerede veya nereli olursanız olun rahatlamak, eğlenmek veya çalışmak istiyorsanız Café Zone hepimizin hayalindeki mekan. Nişantaşı’nda altın üçgenin kalbinde konumlanan, en prestijli butiklere ve en trend gece kulüplerine yalnızca bir kaç adım uzakta olan Cafe Zone, Rumeli, Valikonağı ve Abdi İpekçi Caddesi’nin tam ortasında büyülü bir mekan. Yıldırım Başeğmez’in sahibi olduğu Café Zone şık detayların ön plana çıktığı sıcak bir atmosfere sahip. Sofistike ama duygulu ve özenilerek dekore edilmiş iç mekanların yanı sıra yaz kış bahçesi bağımlılık yaratan bir keyif serüvenine davetiye çıkarıyor. Rahat kanepe ve koltuklarıyla bu ışıltılı mekan keyif hissini doyasıya tattırıyor. Eğer sizler de Café Zone’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.