Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beykoz
Çapari Balık

Çapari Balık

Balık

Beykoz, Istanbul şehrindeki Çapari Balık restoranının fotoğrafı
Çapari Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çapari Balık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
09:00 - 22:00
Friday
09:00 - 22:00
Saturday
09:00 - 22:00
Sunday
09:00 - 22:00
Monday
09:00 - 22:00
Tuesday
09:00 - 22:00
Wednesday
09:00 - 22:00

Çapari Balık hakkında daha fazla

Anadolu Yakası’nın lezzet efsanelerinden Çapari Balık, Kavak’tan sonra Kavacık’ta da konuklarının karşısında… 20 seneyi aşan tecrübesini her sofrada ve her lokmada hissettiren; şık ve kaliteli ortamını samimiyetle birleştiren, her seferinde yüzünüzde hoş bir gülümsemeyle ayrılabileceğiniz Çapari Balık’ta unutulmaz bir deneyime davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Çapari Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Çapari Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Çapari Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Çapari Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Çapari Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Doğa, deniz ve tarihin iç içe geçtiği Boğaz’da yirmi yılı aşkın bir süredir misafirlerini ağırlayan Çapari; Anadolukavağı'ndan sonra Kavacık’ta da lezzetlerini paylaşmak için özel bir yer sunuyor. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübe ile oluşturduğu özel spesiyalleri ve üstün müşteri memnuniyeti felsefesi ile misafirlerini yine ev konforunda ağırlıyor. Celalettin ve Kenan Sarıçiçek kardeşlerin yine mekanda izinin hissedildiği ortam, şık ve kaliteli bir şekilde dizayn edilirken konfor ve rahatlıktan da vazgeçmiyor. Sofralarda taptaze balıklar ve deniz ürünlerinin bulunduğu Çapari Balık’ta mezeler de özenle ve taptaze malzemelerle hazırlanıp sofralarınıza sunuluyor. Eğer sizler de Ehl-i Keyif Restaurant’ta kendinize ait özel bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.