Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Çeşme Alaçatı Balık

Çeşme Alaçatı Balık

Balık

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Çeşme Alaçatı Balık restoranının fotoğrafı
Çeşme Alaçatı Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çeşme Alaçatı Balık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00

Çeşme Alaçatı Balık hakkında daha fazla

Ege’nin deniz kokulu sofralarını Ataşehir’e taşıyan, ruhunuzu İstanbul’dan alıp Ege’de bir sahile bırakan farklı bir yer Çeşme Alaçatı Balık. Tadı damağınızda kalacak mezeleri, sıcakları, deniz ürünleri ve balıklarıyla sofralarınızı donatıyor, sohbeti, sevgiyi ve dostluğu adeta değişmez kılıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Çeşme Alaçatı Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Çeşme Alaçatı Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Çeşme Alaçatı Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Çeşme Alaçatı Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Çeşme Alaçatı Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ege, yalnızca bir coğrafi isim değil, bir ruh durumu ve yaşam biçimidir aynı zamanda. Huzurun, mutluluğun ve lezzetin bir arada bulunduğu bu yaşam coğrafyasında kurulan sofralar tüm hayatın ortaya serildiği, tüm duyguların paylaşıldığı bir ortak alana dönüşür. Deniz kokusu, mutluluk, düşler ve çok daha fazlası bu sofraların bir parçası haline gelir. Ege’den uzakta, İstanbul Ataşehir’de sizleri böylesi sofralara davet eden özel bir yer var: Çeşme Alaçatı Balık. Ege’nin enfes tatlarını sizlerle buluşturan mekan, başta mezeler, deniz ürünleri ve taptaze balıklar olmak üzere Çeşme ve Alaçatı lezzetlerinden özel çeşitleri sizlerle buluşturuyor. Sizlere sevdiklerinizle paylaşacağınız enfes lezzetler ve dost sofraları kalıyor. Eğer sizler de Çeşme Alaçatı Balık’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.