Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Küçükçekmece
Chamada Restaurant

Chamada Restaurant

Dünya Mutfağı

Küçükçekmece, İstanbul şehrindeki Chamada Restaurant restoranının fotoğrafı
Chamada Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Chamada Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00

Chamada Restaurant hakkında daha fazla

Nefes kesici bir manzarada kaliteli çizgisini sunan, balık çeşitlerinden nefis kahvaltılara, dünya mutfağı lezzetlerinden hayatı yudumlayabileceğiniz içeceklere dek geniş bir tat yelpazesini sizlere sunuyor Chamada Restaurant. Damağınızda yer edecek, anılarınızda iz bırakacak bir deneyim için adresiniz belli.

Sıklıkla sorulan sorular

Chamada Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Chamada Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Chamada Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Chamada Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Chamada Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Chamada, Florya sahil yolunda, muhteşem deniz manzarası ile unutulmaz anılara ev sahipliği yapmak için sizleri bekliyor. Geniş, şık ve konforlu mekan, birbirinden lezzetli, her damak tadına hitap eden mutfağı ve mükemmel servisi ile, sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilmeniz için hizmet veriyor... Chamada gün ortasında iş temposundan sıyrılıp kendinizi özel hissetmeniz için de bire bir. Sıcak sohbet, özel servis, benzersiz lezzetler ve şarap seçeneklerini tattıktan sonra, kendinizi yenilenmiş gibi hissedeceksiniz. Ayrıca; her cuma gecesi muhteşem sesi ve harika sahnesiyle Ece ve her cumartesi gecelerin vazgeçilmez ismi Tansu, canlı müzik eşliğinde eğlenceli dakikalarla sizlerle… Eğer sizler de Chamada’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.