Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Chang Cheng 2

Chang Cheng 2

Çin

Ana menü fiyatı ortalama31

Fatih, İstanbul şehrindeki Chang Cheng 2 restoranının fotoğrafı
Chang Cheng 2 için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Chang Cheng 2 hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00

Chang Cheng 2 hakkında daha fazla

Sultanahmet bölgesinde Uzakdoğu lezzeti arayanların ilk durağı olan Changcheng Restaurant, Cankurtaran mahallesindeki yeni şubesiyle Boğaz manzarasına karşı Çin yemeklerinin ve sushinin keyfini çıkarabileceğiniz yepyeni bir deneyim sunuyor. 2011 yılında hizmete giren Changcheng Restaurant Cankurtaran, egzotik tasarımı ve otantik havasıyla gerçek bir Çin macerası yaşamanızı sağlayacak. Taze hazırlanan geniş menüsüyle her damak tadına uygun ürünleri barındıran mekan, özel odaları ile toplantı ve buluşmalarınıza da ev sahipliği yapıyor. Kaliteli malzemelerle taptaze olarak hazırlanan Çin yemeklerinin tadına varmak için Changcheng Restaurant Cankurtaran sizi bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Chang Cheng 2 adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Chang Cheng 2 adlı restoranın park yeri yoktur.

Chang Cheng 2 restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Chang Cheng 2 restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarihi Yarımada bölgesinde Sultanahmet’ten sonra Cankurtan’da ikinci şubesini 2011 yılında açan Changcheng Restaurant, Çin mutfağının en özel lezzetlerini ustaca servis etmeye devam ediyor. Aslına uygun şekilde otantik baharat ve soslarla hazırlanan, ağırlıklı olarak taze sebze ve meyvelerin kullanıldığı Çin yemeklerindeki kalitesini sürdüren Changcheng Restaurant Cankurtaran, zengin menüsüyle yepyeni bir yemek deneyimi sunuyor. Etten tavuğa, balıktan noodle’a sayısız lezzetin yer aldığı Changcheng Restaurant Cankurtaran menüsünde sizi görkemli Pekin ördeğinden kış günlerinin dostu acılı ekşili çorbaya, istiridye soslu Çin mantarından buharda yengece kadar pek çok farklı yemek yer alıyor. Kızarış dondurma ve ananas tatlısı gibi tatlı seçeneklerinden biriyle tamamlayabileceğiniz yemeğinizin tadı uzun zaman damağınızda kalacak. Sushi menüsüyle de dikkatleri çeken Changcheng Restaurant Cankurtaran’da taptaze sashimi çeşitleri, temaki, nigiri ve maki roll usulü sushilerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Dilerseniz kendiniz için ya da dostlarınızla paylaşmak için set menülerden tercih edebilirsiniz. Boğaz manzaralı terası, toplantı ve etkinlikleriniz için uygun olan VIP odaları ve kaliteli hizmeti ile Changcheng Restaurant Cankurtaran, günün her saati keyifle yemek yiyip Uzakdoğu’ya doğru bir yolculuğa çıkabileceğiniz ortam sunuyor. Bulunduğu bölge kadar tarihi bir başka güzellik olan Çin Seddi’nden adını alan Changcheng Restaurant, Çin mutfağıyla tanışmak isteyenler ve bu lezzetlerden vazgeçemeyenler için ideal.