Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Eyüp
Çınaraltı Kebap

Çınaraltı Kebap

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama16

Eyüp, Istanbul şehrindeki Çınaraltı Kebap restoranının fotoğrafı
Çınaraltı Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çınaraltı Kebap hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
07:00 - 02:00
Friday
07:00 - 02:00
Saturday
07:00 - 02:00
Sunday
07:00 - 02:00
Monday
07:00 - 02:00
Tuesday
07:00 - 02:00
Wednesday
07:00 - 02:00

Çınaraltı Kebap hakkında daha fazla

Yıllardır barındırdığı özel ve sürpriz lezzet mekanlarıyla damağına düşkün konukların özel ilgisini kazanan Eyüp’te, özellikle et sevdalılarının gözdesi bir mekan: Çınaraltı Kebap. Başta yörenin en sevilen tatları uykuluk ve kokoreç olmak üzere nefis kebapları, ızgara etleri ve kahvaltı servisiyle müptelası olacağınız farklı bir lezzet deneyimi için yeni adresiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Çınaraltı Kebap restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Çınaraltı Kebap restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Çınaraltı Kebap restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Çınaraltı Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un tarihi ilçelerinden Eyüp, gerek Anadolu’nun gerekse İstanbul’un köklü lezzetlerini içinde barındıran sürpriz mekanlarıyla damak düşkünlerinin gizli hazinelerini barındırmayı sürdürüyor. Et sevdalılarının Eyüp’teki gözde mekanı ise kuşkusuz Çınaraltı Kebap. Özel temin edilen etler, özel dinlendirme şekilleriyle muhafaza ediliyor ve sizler için servis ediliyor. Özellikle ağızda dağılan kebaplar, ızgaralar ve tabii ki yörenin en çok sevilen tatlarını kapsayan sakatat çeşitleri mekanı bir adım öne çıkarıyor. Kokoreç ve uykuluk çeşitleri çoğu misafirinin favorisi haline geldi. Üstelik tüm bu lezzetleri samimi ve şık bir atmosferde tüketmeniz mümkün. Güler yüzlü personel ve titiz servis de yemek deneyiminizi güzelleştiriyor. Eğer sizler de Çınaraltı Kebap’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.