Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Colonie

Colonie

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama55

4.0/6

1 değerlendirme

Karaköy, İstanbul şehrindeki Colonie restoranının fotoğrafı
Colonie için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Colonie hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Wednesday
18:00 - 00:00
Thursday
18:00 - 00:00
Friday
18:00 - 04:00
Saturday
18:00 - 04:00
Sunday
18:00 - 00:00
Monday
18:00 - 00:00
Tuesday
18:00 - 00:00

Colonie hakkında daha fazla

Karaköy'de hem eğlenceyi hem de lezzeti öne taşıyan, ünlü işletmecileri Gülin ve Yücel Özalp'in sizlere hediyesi özel bir mekan, Colonie. Şık ve ferah ortamında bir yandan gerçek bir fine dining tecrübesi sunarken, akşamın ilerleyen saatlerinde eğlenceyi tam gaz ileri taşıyan kıpır kıpır bir cluba dönüşüyor. Sizlere sevdiklerinizle hoş bir lezzet atmosferinin ve günün yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz gerçek bir eğlence ortamının tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Colonie restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Colonie restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Colonie adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Colonie adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Colonie restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy son yıllarda İstanbul’un en moda semtlerinden biri haline geldi. Popüleriğinin bu derece artmasında elbette çevredeki restoran ve barların etkisi oldukça büyük. Colonie de bu mekanların en ünlülerinden. Akşam yemeğinin ardından club ortamına dönüşen mekan Topaz ve Escale gibi ünlü mekanların yaratıcıları Yücel ve Gülin Özalp çiftinin imzasını taşıyor. Colonie dekorasyonu ve enerjisi ile Karaköy yaşantısıyla sağlam bir bağ kuruyor ancak çoğu mekanın aksine ziyaretçilerine geniş ve ferah bir ortam sunarak farkını ortaya koyuyor. Fine-dining restoranlardan aşağı kalmayan menüsü ile de göz dolduran mekanın özellikle pizzaları çok beğeniliyor. Sizin de Karaköy’ün yeni ortamını keşfetmek ve eğlenceli bir gece geçirmek için Colonie’yi tercih etmek isterseniz rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.