Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Asmalımescit
Boncuklu Restaurant

Boncuklu Restaurant

Yeme ve İçme, Deniz ürünleri, Balık

Ana menü fiyatı ortalama26

4.0/6

2 değerlendirme

Asmalımescit, İstanbul şehrindeki Boncuklu Restaurant restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Boncuklu Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Tuesday
12:00 - 01:00
Wednesday
12:00 - 01:00
Thursday
12:00 - 01:00
Friday
12:00 - 17:00
Saturday
Kapalı
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 01:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Boncuklu Restaurant hakkında daha fazla

50 yılı aşkın süredir şehrin damak tadını ve meyhane kültürünü yeniden inşa eden; klasikleşmiş bir marka... Refik Arslan'ın İstanbul'a hediyesi; samimi ortamı, farklı atmosferi tadı damağınızda kalan lezzetleriyle Asmalımescit'in yıldızı Refik; gerçek bir meyhaneye konuk olmanız için kapılarını sizlere aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Boncuklu Restaurant adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Boncuklu Restaurant adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Balık da sunar

Boncuklu Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Boncuklu Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Boncuklu Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1923 yılında doğan Refik Arslan; doğduğu Hemşin'i geride bırakıp 15 yaşında İstanbul'a doğru yola çıktığında şehrin meyhane kültürüne damga vuracağından habersizdi. Baba Fischer lokantasında çalışan ağabeyinin yanında mutfağa adım atan Refik; bulaşıkları yıkayarak başladığı serüveninde müthiş dikkati, soruları ve özeniyle basamakları çıkıyor; bir markanın temellerini atıyordu. 1953 yılında geldiğinde bugünkü dükkanın giriş bölümüne kendi dükkanını açan Refik; lezzetleriyle ve kültürüyle kısa sürede damgasını vurdu ve aramızdan ayrıldığı 2011 yılına kadar bir efsanenin ortaya çıkmasının başmimarı oldu. Bugün yılların getirdiği daimi misafirlerin, sanatçıların ve ünlü simaların doldurduğu duvarlarda bayrağı oğlu Refik ve Reha taşıyor. Lezzetin kalitesi de Refik'in insanı sarıp sarmalayan atmosferi de hiç değişmiyor. Arnavut ciğeri, tereyağında karides, tarama, kıymalı muska böreği, lahana sarma, gül işkembe, lakerda, tahin helva gibi lezzetler Refik'in özellikle tavsiye edilen lezzetleri arasında. Eğer sizler de gerçek bir İstanbul klasiği olan Refik'te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.