Menü – Boncuklu Restaurant
Menüden seçtiklerimiz
Başlangıçlar
Lakerda
Şakşuka
Haydari
Patlıcan Salatası
Izgara Börek
Zeytinli Hamsi
Mantar Tava
Ciğer Tava
Ana Yemekler
Tavuk Şiş
Pirzola
Köfte
Levrek
Çupra
Et Sote
Barbun
Tekir
Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse
Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın
Yemek yiyin. Puanları kapın.
Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan ₺25 değerindedir.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.
Boncuklu Restaurant hakkında daha fazla
50 yılı aşkın süredir şehrin damak tadını ve meyhane kültürünü yeniden inşa eden; klasikleşmiş bir marka... Refik Arslan'ın İstanbul'a hediyesi; samimi ortamı, farklı atmosferi tadı damağınızda kalan lezzetleriyle Asmalımescit'in yıldızı Refik; gerçek bir meyhaneye konuk olmanız için kapılarını sizlere aralıyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Boncuklu Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?
Boncuklu Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Boncuklu Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
1923 yılında doğan Refik Arslan; doğduğu Hemşin'i geride bırakıp 15 yaşında İstanbul'a doğru yola çıktığında şehrin meyhane kültürüne damga vuracağından habersizdi. Baba Fischer lokantasında çalışan ağabeyinin yanında mutfağa adım atan Refik; bulaşıkları yıkayarak başladığı serüveninde müthiş dikkati, soruları ve özeniyle basamakları çıkıyor; bir markanın temellerini atıyordu. 1953 yılında geldiğinde bugünkü dükkanın giriş bölümüne kendi dükkanını açan Refik; lezzetleriyle ve kültürüyle kısa sürede damgasını vurdu ve aramızdan ayrıldığı 2011 yılına kadar bir efsanenin ortaya çıkmasının başmimarı oldu. Bugün yılların getirdiği daimi misafirlerin, sanatçıların ve ünlü simaların doldurduğu duvarlarda bayrağı oğlu Refik ve Reha taşıyor. Lezzetin kalitesi de Refik'in insanı sarıp sarmalayan atmosferi de hiç değişmiyor. Arnavut ciğeri, tereyağında karides, tarama, kıymalı muska böreği, lahana sarma, gül işkembe, lakerda, tahin helva gibi lezzetler Refik'in özellikle tavsiye edilen lezzetleri arasında. Eğer sizler de gerçek bir İstanbul klasiği olan Refik'te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.
