Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Çukurcuma' da Bahar

Çukurcuma' da Bahar

6/6

1 değerlendirme

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Çukurcuma' da Bahar restoranının fotoğrafı
Çukurcuma' da Bahar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çukurcuma' da Bahar hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00

Çukurcuma' da Bahar hakkında daha fazla

Ege’den Akdeniz’e dek uzanan coğrafyanın seçme lezzetlerini İstanbul’da sofralarınıza sunan özel bir yer Çukurcuma’da Bahar… Hoş bahçesi, ağaçları ve özel ortamıyla kendinizi şehrin karmaşasından uzakta hissedeceğiniz mekanda özel tatlarla dolu sofralarda özellikle ahtapot ızgara, balık pastırması ve asma yaprağında balık menüde ön plana çıkmayı başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Çukurcuma' da Bahar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Çukurcuma' da Bahar restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Çukurcuma' da Bahar adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Çukurcuma' da Bahar adlı restoranın park yeri yoktur.

Çukurcuma' da Bahar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Cihangir’in en çok sevilen mekanlarından biri Çukurcuma’da Bahar… Baharın getirisi doğal ortam ve ağaçlar mekanın arka tarafında sizlerle buluşuyor. İç açıcı bu tabloyu özenle seçilen mobilya ve aksesuarlar tamamlıyor. Mekanda kullanılan seramiklerin aynı zamanda satışta olduğunu da hatırlatalım. Hem bistro hem de meyhane olarak adlandırılabilecek mekanın lezzetlerindeki malzeme seçimleri özellikle dikkat çekici. Ege’den Akdeniz’e pek çok güzel ilçe ve kasabanın özel tatlarını bir araya getiren mekanda balık pastırması, hardal taneli levrek, topik, deniz börülcesi, asma yaprağında balık ve ahtapot ızgara gibi pek çok tat menüden öne çıkmayı başarıyor. Eğer sizler de Çukurcuma’da Bahar’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.