Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beyoğlu
Curcuna

Curcuna

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama23

Beyoğlu, Istanbul şehrindeki Curcuna restoranının fotoğrafı
Curcuna için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Curcuna hakkında

Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 20:00
Thursday
20:00 - 04:00
Friday
20:00 - 04:00
Saturday
20:00 - 04:00
Sunday
Kapalı
Monday
20:00 - 04:00
Tuesday
20:00 - 04:00
Wednesday
20:00 - 04:00

Curcuna hakkında daha fazla

Beyoğlu'nun ortasında eğlencenin, lezzetin ve her rengin bir araya geldiği özel bir yer "Curcuna." Atlıkarınca şeklindeki barları, salıncaklı masaları, farklı tatlarda yemekleri ve adeta lunapark gibi atmosferde hissettiren özel ortamıyla vazgeçilmezleriniz arasına girecek Curcuna, kokteylleri ve yemek menüsüyle damaklarınızda da iz bırakıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Curcuna adlı restoran Kek ve kahve yemekleri sunuyor mu?

Evet, Curcuna adlı restoran, Kek ve kahve yemekleri sunar

Curcuna restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Curcuna restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

KafePi Group imzası taşıyan mekanlardan en renkli olanlardan biri kuşkusuz Curcuna. Adının hakkını veren dekorasyonu ve özel yapısıyla konuklarının karşısına çıkan "Curcuna", kimisinde sandalye yerine salıncak kullanılan masaları; atlıkarınca görünümlü barları, renkli yapısı ve ince bir zevkin ürünü hoş görünümüyle sizlerin karşısına çıkıyor. Curcuna’nın menüsü de renkli ve farklı tatları bir araya getiriyor. Sabah kahvaltısıyla başlayan lezzetleri, atıştırmalıkları, burgerleri, salataları, makarnaları, sokak lezzetleri ve çok daha fazlasıyla devam ediyor; damaklarda da curcunayı yaratıyor. Hoş müzikleri ve eğlenceye yatkın ortamına uygun olarak; KafePi tecrübesiyle özel kokteyller, alkollü ve alkolsüz içecekler de mekanın değişmezleri arasında yer alıyor.