Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Yenibosna
Deep Fish

Deep Fish

Balık

Yenibosna, Istanbul şehrindeki Deep Fish restoranının fotoğrafı
Deep Fish için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Deep Fish hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Thursday
10:00 - 03:00
Friday
10:00 - 03:00
Saturday
10:00 - 03:00
Sunday
10:00 - 03:00
Monday
10:00 - 03:00
Tuesday
10:00 - 03:00
Wednesday
10:00 - 03:00

Deep Fish hakkında daha fazla

İst West’te, deniz ürünleri aşıklarının 2013’ten beri buluşma noktası… Tadı damağınızda kalacak tatları, özenli servisi ve hoş atmosferiyle Deep Fish; deniz lezzetlerine “derinden tutkuyla” bağlananların adresi.

Sıklıkla sorulan sorular

Deep Fish restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Deep Fish restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Deep Fish adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Deep Fish restoranında vardır.

Deep Fish restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Deep Fish Restaurant, İstanbul'un büyüsünü yaşatan İst West'te 2013 yılından günümüze sizlere balıktaki lezzet büyüsünü sunmaya devam ediyor. Deep Fish, İst West’te balık lezzetinin sonsuzluğunu ayaklar altına seren damak tadı ile günün her saatinde yemeklerinizi enfes tatlarla taçlandırıyor. Zengin menüsü ile usta şeflerin hünerli ellerinde hayat bulan deniz ürünleri ve birbirinden lezzetli tatlar günün her saatinde en taze malzemelerle özenle hazırlanıyor. Hijyen konusunda da gerekli her türlü hassasiyet ve önemi gösteren Deep Fish, gıda teknikerleri tarafından denetlenen mutfağının verdiği güven ışığında konuklarına eşsiz deniz ürünlerini tattırmak için titizlikle çalışıyor. 900 m2 lik alana sahip olan restaurant, kış aylarında 300 kişilik kapalı salonla, yaz aylarında ise 100 kişilik açık alanla kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz konfor ve hizmeti veriyor.