Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Etiler
Develi Etiler

Develi Etiler

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama26

Etiler, İstanbul şehrindeki Develi Etiler restoranının fotoğrafı
Develi Etiler için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Develi Etiler hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Saturday
11:30 - 23:00
Sunday
11:30 - 23:00
Monday
11:30 - 23:00
Tuesday
11:30 - 23:00
Wednesday
11:30 - 23:00
Thursday
11:30 - 23:00
Friday
11:30 - 23:00

Develi Etiler hakkında daha fazla

Sadece kebabın ve etin değil, bu toprakların gerçek lezzet efsanelerinden biri Develi… 1912 yılında başlayan lezzet yolculuğuna onlarca anı, yeni tat ve gülümseyen yüz sığdıran Develi Restaurant, Etiler şubesinde de anılar geçidine yepyeni yüzler ve deneyimler sığdırmayı başarıyor. Bugün ustası olduğu Türk ve Gaziantep mutfağı başta olmak üzere Akdeniz, Ege ve Orta Anadolu yörelerinden de seçme lezzetler sunan Etiler Develi, özellikle fıstıklı kebabıyla gerçek bir lezzet şaheseri niteliği taşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Develi Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Develi Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Develi Etiler restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Develi Etiler restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğin hikâyesi olan Develi Restaurant, halen Develi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Arif Develi’nin dedesi tarafından 1912 yılında, Antep’te kuruldu. Arif Develi, 1966 yılında İstanbul’a gelerek, İstanbul'un tarihi mekânlarından Samatya’da Develi Restaurant’ı açtı. 6 yaşında mesleğe adım atan Arif Develi’nin çalışkanlığı ve titizliği sayesinde Develi Samatya adı bir efsane haline geldi. Bugün ilk kurulduğu yer olan Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi Kebap, Türk mutfağının zenginliğini inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz, Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. Arif Develi, halen Develi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Ancak artık Develi mirasını iki oğlu, Ali ve Nuri Develi profesyonel anlamda geleceğe taşıyor. Arif Bey’in öğretileriyle yetişmiş ve uzun yıllardır Develi çatısı altında olan ustalar ve hizmet ekibi de bu mirasın diğer sahipleri olarak öne çıkıyor. Zaten Develi lezzetini ve kalitesini bilenler de bu mirasın sürdürülmesinde önemli bir role sahip. Antep mutfağının lezzetlerini kendi ustalığıyla renklendiren Arif Develi’nin bu ünlü mutfağa kattığı özel lezzetler de Develi efsanesini oluşturdu. Örneğin, Develi’nin ünlü fıstıklı kebabı Arif Bey’in kendi buluşu olan bir lezzet… Kurulduğu günden bu yana lezzeti ve hizmet kalitesiyle tanınmış otoritelerin övgüsünü kazanan Develi, birçok ödülün yanı sıra 2002 yılında Avrupa'nın en iyi restaurantlarını belirleyen Zagat Survey 2002 tarafından "İstanbul'un en iyi 5. restoranı" seçildi. Sizler de en iyi kebap lezzetinin peşinde gerçek bir yolculuğa çıkmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan yerinizi ayırtmak.