Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
elmAli Cafe & Lounge

elmAli Cafe & Lounge

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama27

6/6

1 değerlendirme

Şişli, İstanbul şehrindeki elmAli Cafe & Lounge restoranının fotoğrafı
elmAli Cafe & Lounge için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

elmAli Cafe & Lounge hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00

elmAli Cafe & Lounge hakkında daha fazla

2017 Yazında Mecidiyeköy’de Yiyecek Içecek Sektörüne Modern Bir Anlayış Ve Yeni Bir Soluk Getirmek Için Trump Tower’in Yanı Başında Karkuyusu Sokakta Açıldı. Gerek Kolay Ulaşılabilen Lokasyonu,Gerekse 350 M2 Ferah Bahçesiyle Iddialı Bir Giriş Yaptığı Sektörde Benzer Konseptlerden Ayrılması Çok Da Zor Olmadı. ElmAli Cafe&Lounge Sabah 08:00 Itibariyle Kapılarını Konuklarına Açıyor Ve Bu Evsahipliği Gecenin 02:00’ Sine Değin Devam Ediyor.Leziz Butik Üretilmiş Şarküteri Ürünleri,Anadolu’dan Özenle Seçilmiş Kahvaltılık Çeşitleri Ve Taptaze Sebzeleriyle Unutamayacağınız Bir Kahvaltı Ile Başlayayabileceğiniz Güne, Yine Titizlikle Hazırlanmış Dünya Mutfağı Konseptinde Bir Menüyle Devam Edebiliyorsunuz.

Sıklıkla sorulan sorular

elmAli Cafe & Lounge adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, elmAli Cafe & Lounge adlı restoranın park yeri yoktur.

elmAli Cafe & Lounge adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, elmAli Cafe & Lounge adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

elmAli Cafe & Lounge restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

ElmAli Cafe&Lounge’da 14:00 Itibariyle Farklı Bir Kültüre Yelken Açmanız Da Mümkün.Çok Özel Sunumlarla Hazırlanmış Nargile Çeşitlerini Gece Geç Saatlere Kadar Tadabilirsiniz. ElmAli Cafe&Lounge Oyun Salonu, Okuma Alanı Ve Konforu Doruklarda Hissetmeniz Için Hazırlanmış Televizyonlu Geniş Localarıyla Hizmet Anlayışını Bir Adım Öteye Taşıyor. ElmAli Cafe&Lounge’de Yemek Kartları(Multinet,Ticket,Sodexo) ,Kredi Kartı Ve Nakit Ödeme Seçeneklerini Kullanabilmeniz Mümkün.Ayrıca Joker Menü Avantajlarından Da Faydalanabilirsiniz. ElmAli Cafe&Lounge Sektörün Önde Gelen Işletmelerinden Biri Olma Yolunda Emin Adımlarla Ilerlerken Bu Deneyime Ortak Olmak Için Siz Misafirlerini Bekliyor… Yüzünüzü Gülümsetmek Dileğiyle..