Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Kadıköy
Fayton Restaurant

Fayton Restaurant

Afrika

Kadıköy, Istanbul şehrindeki Fayton Restaurant restoranının fotoğrafı
Fayton Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fayton Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Thursday
18:00 - 01:00
Friday
18:00 - 01:00
Saturday
18:00 - 01:00
Sunday
18:00 - 01:00
Monday
18:00 - 01:00
Tuesday
18:00 - 01:00
Wednesday
18:00 - 01:00

Fayton Restaurant hakkında daha fazla

Alışılagelmiş tatların bir kenara çekildiği, farklı anıların özel lezzetlerle dans ettiği bir yer... Her ziyaretinizde aynı kaliteyi ve sıcaklığı sizlere sunacak bir yerin, Fayton Restaurant'ın sizleri sarıp sarmalayan sıcacık sofralarına davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Fayton Restaurant adlı restoran Afrika yemekleri sunuyor mu?

Evet, Fayton Restaurant adlı restoran, Afrika yemekleri sunar

Fayton Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Fayton Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Fayton Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

''Zarafet ve asaletin bulunduğu yerde lezzet vardır." diyor Fayton Restaurant. Öyle naif, öyle gönlü zengin sofralara ve şen şakrak müziklere sahip ki, beylere ve hanımlara bu zarafeti kusursuz hizmetiyle sunmaktan asla ödün vermiyor. Biraz Rum biraz Ermeni biraz da Çerkes mutfağı getiriyor önünüze. Hafif taverna havasına Yunan müzikleri ekliyor, Türk sanat müziğine de yer verdiği akşamlarıyla kültürümüzü de eksik etmiyor. Fayton masalarınıza huzur, neşe ve mutluluk getirmeyi temel vizyonu olarak benimsemiş. Sizlere de menüsünden kendi payınıza düşeni almayı bırakmış. Belki iyi pişmiş ızgarasında, belki zeytinyağlılarında, belki kızartmalarında yahut kadehlerinizi tokuştururken masanıza renk katan mezelerinde bulacaksınız bu payı. Sonuç olarak mutlu olarak ayrılacaksınız Fayton'dan. İster cuma gecesi, ister cumartesi akşamı olsun, Fayton keyif dolu masalarında sizler için şölen hazırlamakta usta. Bu şölene katılmak için tek yapmanız gereken Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.