Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fener
Fener Köşkü

Fener Köşkü

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama36

Fener, İstanbul şehrindeki Fener Köşkü restoranının fotoğrafı
Fener Köşkü için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fener Köşkü hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 03:00
Saturday
11:00 - 03:00
Sunday
11:00 - 03:00
Monday
11:00 - 03:00
Tuesday
11:00 - 03:00
Wednesday
11:00 - 03:00
Thursday
11:00 - 03:00

Fener Köşkü hakkında daha fazla

Haliç’in en güzel semtlerinden biri olan Fener’de Eylül 2001’den beri seçkin bir mekan var: Fener Köşkü. Restaurant, cafe ve bar olarak hizmet veren Fener Köşkü sevgisiyle kalplere, mutfağıyla midelere, müziğiyle ruhlara seslenmeyi amaçlayan, kaliteli hizmeti ilke edinmiş seçkin bir mekan. Balık ürünleri ağırlıklı menüsüyle konuklarının damaklarında özel bir iz bırakıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Fener Köşkü restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Fener Köşkü adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Fener Köşkü adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Fener Köşkü restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sırtını İstanbul surlarına dayayan Fener Köşkü Restaurant güzelliğini Haliç'le birleştiren üç katlı bir mekan. Giriş katında mutfak yer alıyor. İkinci kat cafe-bar, üçüncü kat ise restaurant olarak düzenlenmiş. Cafe-bar kısmı yirmi, restaurant bölümü yetmiş kişilik kapasiteye sahip. Dekorasyonda rahatlık ve ferahlık ön planda tutulurken eski tarzın ve geçmişin çizgilerine de sadık kalınmış. Kahvaltısı, brunchı, öğle ve akşam yemekleri, özenli ve hızlı servisi, kaliteli eğlencesi ile konuklarının karşısına çıkan Fener Köşkü`nde Salı, Cuma, Cumartesi akşamları canlı Türk Sanat ve Yunan Müziği programları var. Kömür ızgarasında pişirilen balık ağırlıklı menüde mevsimine göre balıkları ve diğer deniz ürünlerini taze olarak tava, buğulama ve ızgara şeklinde yemek mümkün. Tavuk ve diğer et çeşitlerinin de bulunduğu geniş menüde zengin meze çeşitleri, salatalar, tatlılar alkollü ya da alkolsüz içecekler eşliğinde konukların beğenisine sunuluyor. Restaurantın spesiyallerinden Fener tatlısını yemeden gitmek kayıp olarak nitelendiriliyor.