Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuzguncuk
Fethi Paşa Dilruba Restaurant

Fethi Paşa Dilruba Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama31

6/6

1 değerlendirme

Kuzguncuk, İstanbul şehrindeki Fethi Paşa Dilruba Restaurant restoranının fotoğrafı
Fethi Paşa Dilruba Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fethi Paşa Dilruba Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 07:00
Friday
07:00 - 00:00
Saturday
07:00 - 00:00
Sunday
07:00 - 00:00
Monday
07:00 - 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 00:00

Fethi Paşa Dilruba Restaurant hakkında daha fazla

Üsküdar'ı sarıp sarmalayan yemyeşil cennet Fethipaşa Korusu'nun içerisinde, hem özel manzarası hem de nefis lezzetleriyla ayağınızı yerden kesen özel bir mekan... Dilruba, sabah kahvaltısıyla başlayan nefis lezzet cümbüşünü gün boyu sizlerle buluştururken doğanın ve şehrin güzelliğini de en özel şekliyle sizlere sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Fethi Paşa Dilruba Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Fethi Paşa Dilruba Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Fethi Paşa Dilruba Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Fethi Paşa Dilruba Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Üsküdar`ın kuzeyinden başlayarak bütün sırt ve yamaçları kapsadıktan sonra Kuzguncuk tepesinde biten Fethipaşa Korusu, adını 2. Mahmut (1808-1839) ve Abdülmecid (1839-1861) döneminde Tophane Müşiri olan Damat Fethi Ahmet Paşa’dan almış. Korunun son sahibi paşanın torunlarından avukat Şevket Mocan`dır. İşte böyle güzel bir ortamda bulunan Dilruba Restaurant, uzun yıldır müşterilerini memnun etmek ve onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor. Çamların gölgesinde çayınızı yudumlamak ve bu mekanda birkaç saat geçirmek, özellikle sabahları yeşillikler arasındaki “yürüyüş parkurları”nda stres atmak ve spor yapmak için eşi bulunmaz bir yer. Dilruba Restaurant Dilruba Bahçesi, kafeterya ve restaurant olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. Dilruba Bahçesi, büyük havuzu ve bin kişilik kapasitesiyle özellikle yaz aylarında keyif alacağınız bir ortam sunuyor. Dilruba Bahçesi’ndeki kafeteryada dürüm, gözleme, tost ve meşrubat çeşitleriyle açlığınızı giderip Boğaz manzarasıyla “türk kahvesi” keyfi yapabilirsiniz. Yaklaşık 1000 kişiyi aynı anda ağırlayabilen Dilruba Restaurant’ta otopark sorunu bulunmamaktadır.