Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Galatalı Balık Karaköy

Galatalı Balık Karaköy

Balık

Ana menü fiyatı ortalama48

Karaköy, İstanbul şehrindeki Galatalı Balık Karaköy restoranının fotoğrafı
Galatalı Balık Karaköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Galatalı Balık Karaköy hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00

Galatalı Balık Karaköy hakkında daha fazla

Ege ve Akdeniz mutfağından zengin lezzetleri bir araya getirmeyi hedef belirlemiş mükemmeliyetçi kadrosuyla Galatalı Balık, Karaköy şubesiyle şimdi de Avrupa Yakası'nda karşınızda! Nefis deniz ürünleri ve taptaze balık çeşitlerini sofralarınıza sunan mekanda lezzet dolu bir sofraya sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Galatalı Balık Karaköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Galatalı Balık Karaköy adlı restoranın park yeri yoktur.

Galatalı Balık Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Galatalı Balık Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Galatalı Balık Karaköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Galatalı Karaköy, tam da Karaköy İskelesi'nde, Hettie Hotel'in 7. Katında, dünyada eşi benzeri olmayan bir manzaraya üç farklı cepheden bakıyor. Boğaz Köprüsü, Topkapı Sarayı, Kız Kulesi’ni ve Galata Köprüsü'nü de içine alan geniş bir panoramaya sahiptir. Bütün bu güzelliklere ek olarak İstanbul’un simgesi haline gelmiş vapurları izleme keyfini de sunuyor. Mekan, benzeri az bulunur manzaranın keyfini herkesin çıkarabileceği biçimde düzenlenmiş olup, 70 kişilik bir misafir kapasitesine sahiptir. Mekanın ortasına konuşlandırılmış bar, konuklarını yemek öncesi nefis panoramayı güzel bir aperatifle keyiflendirmeye davet ediyor. Misafirler günün değişen saatlerinde değişen manzaranın tadını, özel lezzetler eşliğinde çıkarırlar. Mekanda mevsimine göre farklı çeşitlilikte ege otları ve bu otların farklı pişirimleri, iddialı çeşitlilikte ve tuzu azaltılmış lakerdalar, marine edilmiş balıklar, az bulunur ve denizlerimizden edinilen balık ve diğer deniz ürünleri, lezzeti titizlikle hazırlanan mezeler ve şefin hazırladığı soslarla sunulan leziz tatlılar ile renkli bir çeşitliliğe sahip bir menü sizlerin karşısında çıkıyor.