Hacı Ahmet Malatya Sofrası hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Hacı Ahmet Malatya Sofrası hakkında daha fazla
Hacı Ahmet Malatya Sofrası, 1942 yılından beri Malatya'nın kağıt kebabından kaburga dolmasına dek enfes tatlarını tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Bu lezzetleri İstanbulluların da kolaylıkla tadabilmesi için Bahçelievler'deki mekanında damak tadına düşkün konuklarını bekliyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Hacı Ahmet Malatya Sofrası adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Hacı Ahmet Malatya Sofrası restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Hacı Ahmet Malatya Sofrası restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
1942 Yılından itibaren Malatya'da lezzet yolculuğuna başlayan mekan; taş fırında kuzu eti ile yapılan ve Türkiye'de kayısı kadar ünlenen kağıt kebap, kuzu dolma, fırın kavurma, fırın kebap, kaburga dolması, incik kebap, Malatya sofrasının seçkin yemeklerini konuklarının damak zevkine sundu. 63 yıllık tecrübesiyle Malatya'da aşçılık sanatında bir ekol olan Hacı Baba; üretimi tamamen hijyenik ortamlarda gerçekleştirilen leziz yemeklerinin ünü Türkiye sınırlarını aşarak bir çok Avrupa ülkesine taşınmıştır. Her yıl Avrupa'nın birçok kentinde düzenlenen Malatyalılar gecesinde Malatya'nın yöresel yemeklerini davetlilere sunarak hemşerilerinin yüz akı olmuştur. Türkiye’yi yemek kültürü tanıtımında Çırağan Sarayında yapılan lezzet festivalinde Türk Mutfağının ne kadar iyi yerde olduğunu bütün dünya mutfağına göstermiştir. Bugün İstanbulluların da bu lezzet furyasından faydalanması için Bahçelievler'de konuklarını ağırlayan bu Malatyalı lezzet efsanesinde sizler de bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.