Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Balat
Haliç Kebap Gourmet

Haliç Kebap Gourmet

Türk, Orta Doğu, Kebap

Ana menü fiyatı ortalama69

Balat, İstanbul şehrindeki Haliç Kebap Gourmet restoranının fotoğrafı
Haliç Kebap Gourmet için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Haliç Kebap Gourmet hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Tuesday
08:00 - 23:00
Wednesday
08:00 - 23:00
Thursday
08:00 - 23:00
Friday
08:00 - 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00

Haliç Kebap Gourmet hakkında daha fazla

"Gelenekte eski, lezzette yeni" sloganıyla yola çıkan Haliç Kebap, Fener sahilinde harika bir manzarada konuklarını ağırlıyor. Osmanlı havasının ve tarzının sofralarda misafirleriyle buluşacağız bu özel mekanda hoş anılara sahip olacağınız bir lezzet deneyimi sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Haliç Kebap Gourmet adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Haliç Kebap Gourmet adlı restoranın park yeri yoktur.

Haliç Kebap Gourmet restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Haliç Kebap Gourmet restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Haliç Kebap Gourmet restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Haliç Kebap, geleneksel kebap kültürünü yeni tatlarla birleştirip, kapısından giren her müşterinin mutlu ayrılmasıyla sonuçlanacak anlayış ve bilinçle hizmet vermeyi önceliği kabul ederken ayrıca güleryüzlü kusursuz hizmet , insan sağlığına saygının gereği özenle seçilmiş ürünler ve müşteri konforuyla da adını duyurmayı başarıyor. Fatih semtinin en güzel manzarasına sahip Fener sahilinde bulunan, sizlere ve sevdiklerinize huzurlu,ferah ve yeşillikler içinde kendinizi özel hissedeceğiniz bir ortam sunarken aynı zamanda Osmanlı ihtişamını sizlere tekrar yasatıyor. Mekan, zengin menüsünü, güleryüzlü ve profesyonel kadrosuyla ülkemiz insanına sunmakla yetinmeyip diğer millet ve kültürlere de sunarak turizme bu yönde de katkıda bulunmayı hedef alıyor. 180 kişi oturma kapasiteli , 50 kişi teras kapasiteli mekanda sizler de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.