Hanek Gaziantep Sofrası hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Hanek Gaziantep Sofrası hakkında daha fazla
Hanek Gaziantep Sofrası, 2017 yılında İstanbul, Kadıköy'ün Koşuyolu semtinde kuruldu.Softamızın hikayesi 1960'lı yıllarda Gaziantep'in İslahiye İlçesine Halil Atılganın'ın "Baba Halil" Lakabıyla açması ile başlar. O dönemde Gaziantep ve çevresinde büyük ses getirir. Aynı yıllarda Baba Halil'in mutfağında yetişen oğlu Hüseyin Usta'da "Lopçu Hüseyin" lakabıyla kebapçılık işine başlayıp, ülkemizin çeşitli yerlerinde hizmet verir.Gaziantepli Atılgan ailesinin Antep mutfağına olan merakı ve bu alandaki birikimi Baba Halil'in bir süre yanında çalışmış olan diğer oğlu Adnan Atılgan'a da aktarılır. İki kuşaklık lokantacılık serüveni,80'li yıllardan beri İstanbul da yaşayan Adnan Atılgan ve oğlu Yiğit Can Atılgan tarafından Hanek Gaziantep Sofrası'nda devam edecektir.
Sıklıkla sorulan sorular
Hanek Gaziantep Sofrası restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Hanek Gaziantep Sofrası restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Hanek Gaziantep Sofrası restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Hanek Gaziantep Sofrası, Gaziantep sofrasının eşsiz tatlarını en doğal ve en leziz hali ile sizlere sunar. Kullanılan malzemeler Gaziantep yöresinden getirilmekte olup, tariflerin tamamı Antep mutfağı usulüne birebir uygun olarak servis edilir. Odun fırınında pişirilen lahmacunlar, en kaliteli etlerden seçilerek yapılan kebaplar ve Gaziantep'ten günlük gelen tatlılar ile İstanbul'da Antep havasını sizlere yaşatmak için buradayız.