Menü – Hanek Gaziantep Sofrası
Menüden seçtiklerimiz
Antep Turşusu
Zeytin Piyazı
Acılı Ezme
Yoğurtlu Semizotu
Patlıcan Ezme
Arap Köftesi
Humus
Pastırmalı Humus
Haydari
Çorbalar
Ezogelin
Yuvalama
Analı Kızlı
Şiveydiz
Soğuk Dövme
Salata
Gavurdağı Salata
Çoban Salata
Pirpirim Salatası(Semizotu)
Kilis Tava(özel kıyma)
Kilis Tava (Özel Kuşbaşı)
Dana Etli Yemekler
Tavuk Şiş
Tavuk Pirzola
Tavuk Kanat
Kaburga
Kuzu Pirzola
Çöp Şiş
Küşleme
Yiyebildiğin Kadar Ye
Fındık Lahmacun
Lahmacun(kilis)
Lahmacun(Gaziantep)
Çiğ Köfte
İçli Köfte
Peynir Börek
Zeytin Börek
Gaziantep Kuru Dolma
Kebap
Kuzu Şiş
Ciğer Şiş
Adana
Urfa
Beyti
Alinazik(kıyma)
Ali Nazik (Kuşbalı Et)
Oruk Kebabı
Fıstıklı Kebap
Sebzeli Kebap
Patlıcan Kebabı
Domates Kebabı
Yoğurtlu Kebap (kıyma/kuşbaşı)
Soğan Kebabı
Sarımsak Kebabı
Keme Kebabı
Yeni Dünya Kebabı
Ezmeli Kuzu Kebap
Ezmeli Adana Kebap
Abugannuş Kebabı (kıyma/kuşbaşı)
Özel Hanek Kebabı
Hanek Gaziantep Sofrası hakkında daha fazla
Hanek Gaziantep Sofrası, 2017 yılında İstanbul, Kadıköy'ün Koşuyolu semtinde kuruldu.Softamızın hikayesi 1960'lı yıllarda Gaziantep'in İslahiye İlçesine Halil Atılganın'ın "Baba Halil" Lakabıyla açması ile başlar. O dönemde Gaziantep ve çevresinde büyük ses getirir. Aynı yıllarda Baba Halil'in mutfağında yetişen oğlu Hüseyin Usta'da "Lopçu Hüseyin" lakabıyla kebapçılık işine başlayıp, ülkemizin çeşitli yerlerinde hizmet verir.Gaziantepli Atılgan ailesinin Antep mutfağına olan merakı ve bu alandaki birikimi Baba Halil'in bir süre yanında çalışmış olan diğer oğlu Adnan Atılgan'a da aktarılır. İki kuşaklık lokantacılık serüveni,80'li yıllardan beri İstanbul da yaşayan Adnan Atılgan ve oğlu Yiğit Can Atılgan tarafından Hanek Gaziantep Sofrası'nda devam edecektir.
Sıklıkla sorulan sorular
Hanek Gaziantep Sofrası restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Hanek Gaziantep Sofrası adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Hanek Gaziantep Sofrası restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Hanek Gaziantep Sofrası, Gaziantep sofrasının eşsiz tatlarını en doğal ve en leziz hali ile sizlere sunar. Kullanılan malzemeler Gaziantep yöresinden getirilmekte olup, tariflerin tamamı Antep mutfağı usulüne birebir uygun olarak servis edilir. Odun fırınında pişirilen lahmacunlar, en kaliteli etlerden seçilerek yapılan kebaplar ve Gaziantep'ten günlük gelen tatlılar ile İstanbul'da Antep havasını sizlere yaşatmak için buradayız.
