Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Hatay Gurme

Hatay Gurme

Türk

Ana menü fiyatı ortalama25

3.0/6

1 değerlendirme

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Hatay Gurme restoranının fotoğrafı
Hatay Gurme için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hatay Gurme hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:30
Friday
08:00 - 22:30
Saturday
08:00 - 22:30
Sunday
08:00 - 22:30
Monday
08:00 - 22:30
Tuesday
08:00 - 22:30
Wednesday
08:00 - 22:30
Thursday
08:00 - 22:30

Hatay Gurme hakkında daha fazla

Hatay’ın çok kültürlü yapısı, ülkenin en lezzetli tatlarını bir araya getiren özel bir sofra yapısını tüm ülkeye hediye ediyor. Başta Türk ve Arap mutfağı olmak üzere lezzet dolu bir mutfak serüvenini konuklarına sunan Hatay mutfağının İstanbul’daki en renkli temsilcilerinden biri kuşkusuz Hatay Gurme. Başta humus, muhammara, tepsi kebabı, künefe gibi lezzetler olmak üzere damağınıza şölen yaşatan Hatay Gurme; şerbet çeşitleriyle de konuklarını mutlu etmeyi başarıyor. Sizler de şık bir ortamda gerçek Hatay tatlarını sevdiklerinizle deneyimlemek isterseniz adresiniz belli.

Sıklıkla sorulan sorular

Hatay Gurme adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hatay Gurme adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Hatay Gurme adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hatay Gurme adlı restoranın park yeri yoktur.

Hatay Gurme restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hatay mutfağı, Türkiye’nin belki de en renkli tatlarına ev sahipliği yapan çeşitliliğiyle başı başına bir serüven sunuyor. Başta Türk ve Arap mutfağının farklı tatları olmak üzere bölgenin kültürünün değişik yönlerini sofralarınızda bulmanız mümkün. Hatay Gurme de, enfes Antakya tatlarını kilometrelerce öteye, sizlerin sofralarına taşıyan özel yerlerden biri. Başta humus, muhammara, abugannuş gibi yöresel lezzetler, biberli ekmek, kaytaz böreği gibi hamur işleri, paşa kebabı, tepsi kebabı gibi enfes et çeşitleri, künefe ve Akdeniz fıstığı gibi tatlı çeşitleriyle unutulmaz sofralar mekanda sizleri beklerken farklı şerbet çeşitleri de mekana tat katıyor. Konsept danışmanlığını Barış Deveci’nin yaptığı bu özel mekan hem şık dekorasyonu hem de kaliteli çizgisiyle sizlerin karşısına çıkıyor. Eğer sizler de Hatay Gurme’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.