Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Caddebostan
Hayal Kahvesi Caddebostan

Hayal Kahvesi Caddebostan

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama28

Caddebostan, İstanbul şehrindeki Hayal Kahvesi Caddebostan restoranının fotoğrafı
Hayal Kahvesi Caddebostan için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hayal Kahvesi Caddebostan hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00

Hayal Kahvesi Caddebostan hakkında daha fazla

Şehrin eğlence ve lezzet kültürüne yön veren bir markadan; Caddebostan'ı renklendiren bir buluşma noktası... Caddebostan Kültür Merkezi'nin içinde farklı tasarımı ve atmosferiyle dikkatleri üzerine çeken Hayal Kahvesi Caddebostan; canlı performansları, konserleri ve sunduğu lezzetleriyle şehrin en gözde yerlerinden biri olmaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hayal Kahvesi Caddebostan adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hayal Kahvesi Caddebostan adlı restoranın park yeri yoktur.

Hayal Kahvesi Caddebostan restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Hayal Kahvesi Caddebostan restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Hayal Kahvesi Caddebostan restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Caddebostan Kültür Merkezi'nin içinde yer alan Hayal Kahvesi Caddebostan; Anadolu Yakası'nın nefes alma noktalarından birinde Hayal Kahvesi markasının prestijini sevenleriyle paylaşıyor. İster Bağdat Caddesi ve Caddebostan tarafında bir yürüyüşe çıkmış olun; ister CKM'de bir etkinlik ya da tiyatro oyununu takip etmek için yolunuz düşmüş olsun; Hayal Kahvesi Caddebostan mutlaka uğranması gereken yerlerden biri olarak karşınıza çıkıyor. Bistro tarzındaki modern ve ferah tasarımı; huzur verici bahçesi ve yüzlerde gülümseme bırakan atmosferiyle Hayal Kahvesi Caddebostan'da canlı müzik ve performansları dinleyebilir; sevdiğiniz bir içeceği yudumlayabilir ya da dünya mutfağından lezzetlerle masanızı donatabilirsiniz. Mekanda yengeç panenin; ılık bonfile salatasının, pizzaların ve Cafe de Paris sosuyla antrikotun özel olarak tavsiye edildiğini hatırlatalım. Eğer sizler de Hayal Kahvesi Caddebostan'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.