Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Hayat Memat Meyhanesi

Hayat Memat Meyhanesi

Yeme ve İçme, Türk, Orta Doğu, İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama22

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Hayat Memat Meyhanesi restoranının fotoğrafı
Hayat Memat Meyhanesi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hayat Memat Meyhanesi hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Tuesday
12:00 - 00:30
Wednesday
12:00 - 00:30
Thursday
12:00 - 00:30
Friday
12:00 - 00:30
Saturday
13:00 - 01:30
Sunday
13:00 - 01:30
Monday
12:00 - 00:30

Hayat Memat Meyhanesi hakkında daha fazla

En neşeli kalabalığa, en lezzetli derya kuzularına ve yıllar geçtikçe güzelleşen sokaklara sahip Beşiktaş, meyhanelerin de en iyisine ev sahipliği yapıyor. Sizleri bir fasıl meselesine, Hayat Memat Meyhanesi'ne birer kadeh yudumlamaya davet ediyor!

Sıklıkla sorulan sorular

Hayat Memat Meyhanesi restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Hayat Memat Meyhanesi restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Hayat Memat Meyhanesi adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Hayat Memat Meyhanesi restoranında vardır.

Hayat Memat Meyhanesi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beşiktaş, adımınızı attığınızda kendine has hissiyle sizi kavrayan yerlerden... Tarih kokan bu güzel semtin vazgeçilmezleri arasında kuşkusuz rakı balık da var. Fonda Türk sanat müziği çalarken, sofranıza iyi pişmiş balık ve çeşit çeşit meze geldiğinde de geriye sadece kadehleri tokuşturmak kalır. Hayat Memat Meyhanesi size bu fırsata sahip olmanız için kucak açıyor. Yaprak şeklindeki logosu gibi hemen her şey ince düşünülmüş. Şirin masa örtüleri, zengin menüsü ve güler yüzlü servisiyle keyifli bir akşam geçirmenize olanak sağlıyor. Menüde ne ararsanız mevcut. Meze olarak haydari, şakşuka, tarator, fellah köftesi ve sapıyla servis edilen enginar; ana yemek olarak safran soslu levrek, bademli dana emelse ve tereyağında karides seçeneklerden sadece birkaçı. Tek yapmanız gereken Beşiktaş'a adımınızı atar atmaz Hayat Memat Meyhanesi'nin yolunu tutmak. Elbette kadehlerinizi tokuşturacak dostlarınız veya aileniz de sizinle olsun! Bu güzel mekanda keyifli bir akşam geçirmek için Quandoo'dan rezarvasyonunuzu yaptırabilirsiniz!