Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Hima Restaurant

Hima Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama21

5.0/6

1 değerlendirme

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Hima Restaurant restoranının fotoğrafı
Hima Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hima Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 08:30
Friday
08:30 - 00:00
Saturday
08:30 - 00:00
Sunday
08:30 - 00:00
Monday
08:30 - 00:00
Tuesday
08:30 - 00:00
Wednesday
08:30 - 00:00
Thursday
08:30 - 00:00

Hima Restaurant hakkında daha fazla

Tuğla duvarları, sıcacık ve samimi ortamı, ev yapımı özel lezzetleriyle sizlerin karşısına çıkan gerçek bir buluşma noktası Hima Galata... Enfes kahvaltısı, zeytinyağlıları, günlük çıkan ev yemekleri, güler yüz, titiz sunum ve çok daha fazlası Hima Galata'da sizleri bekliyor. Sizlere sevdiklerinizle güzel anılarla dolu bir tecrübe yaşamak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hima Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hima Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Hima Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Hima Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Galata'dan süzülen özel sokaklardan biridir Lüleci Hendek Sokak. Sıra sıra kafeleri, atölyeleri, galerileri ve restoranlarıyla her gün değişiyor ve güzelleşiyor. Mekanı güzelleştiren yerlerden biri hiç kuşkusuz Hima Galata. Natali Özperçel'in kurduğu Hima Galata, özel tatları, titiz işletmecilik anlayışı ve atmosferiyle her gün uğramayı isteyeceğiniz, günün yorgunluğunu atmayı başaracağınız özel yerlerden biri. Tuğla duvarlarıyla sıcak bir ortam sunan mekanda enfes sabah kahvaltısı hemen herkesin gözdesi. Gün boyunca enfes lezzetler sunmayı başaran Hima Galata'da zeytinyağlılar, günlük çıkan et ve sebze yemekleri özellikle tavsiye edilirken diğer lezzetler de damakları şenlendirmeyi sürdürüyor. Eğer sizler de Hima Galata'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.