Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Gümüşsuyu
Hong Bin Lou

Hong Bin Lou

Çin

Ana menü fiyatı ortalama22

Gümüşsuyu, İstanbul şehrindeki Hong Bin Lou restoranının fotoğrafı
Hong Bin Lou için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hong Bin Lou hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün kapalı
Friday
Kapalı
Saturday
Kapalı
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
Kapalı
Tuesday
Kapalı
Wednesday
Kapalı
Thursday
Kapalı

Hong Bin Lou hakkında daha fazla

Gümüşsuyu’nda Uzak Doğu lezzetlerinin en iddialılarını bulabileceğiniz özel bir yer Hong Bin Lou… Çin mantısından wonton çorbasına, tatlı ekşi soslu tavuktan karides cipsine gerçek bir lezzet şöleni yaratan Hong bin Lou’da sevdiklerinizle unutulmaz sofralara davetlisiniz!

Sıklıkla sorulan sorular

Hong Bin Lou adlı restoran Çin yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hong Bin Lou adlı restoran, Çin yemekleri sunar

Hong Bin Lou restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Hong Bin Lou restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Hong Bin Lou restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hong Bin Lou Restaurant, seçkin konuklarını Uzak Doğu’nun mistik atmosferi eşliğinde, Çin mutfağının en özel lezzetleri ile ağırlıyor. İstanbul eğlence hayatının merkezi olan Taksim’de bulunan Hong Bin Lou Restaurant, Uzak Doğu mutfaklarının en gözde yemeklerini, farklı damak tatlarını keşfetmekten hoşlanan konukları için hazırlıyor. Yeşil soğanlı kuzu, tatlı-ekşi soslu tavuk, karides cipsi, Çin mantısı, wonton çorbası gibi Uzakdoğu mutfağının en güzel seçeneklerini ziyaretçilerine sunan Hong Bin Lou Restaurant’a gittiğiniz zaman efsanevi kızarmış dondurmasını denemeden ayrılmamanızı öneririz. Çinli şeflerin ellerinden çıkan lezzetlerle, binlerce yıllık bir geleneği keşfetmeye hazır mısınız? Öyleyse lezzet yolculuğunuzdaki ilk adımınızı hemen atın ve Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırın.