Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Ümraniye
Hummus

Hummus

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama21

Ümraniye, Istanbul şehrindeki Hummus restoranının fotoğrafı
Hummus için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hummus hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00

Hummus hakkında daha fazla

Güneydoğu mutfağının en güzel lezzetlerini özenle hazırlayan; Gül ve Ekrem Timuçin çiftinin damaklarınıza hediyesi Hummus. Adından da anlaşılacağı üzere enfes "hummus" çeşitlerini menüsünde bulunduran mekan, enfes döner çeşitlerini ve baklavasını da konuklarına sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Sizlere sevdiklerinizle özel tatları deneyimlemek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hummus restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Hummus restoranında açık havada oturma alanı var.

Hummus adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hummus adlı restoranın park yeri yoktur.

Hummus restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İlk olarak 1993 yılında Acıbadem’de Gül ve Ekrem Timuçin çiftinin girişimleri sayesinde açılan Hummus, adından da anlaşılacağı üzere Güneydoğu lezzetleri üzerine odaklamış özel bir yer. Enfes döneri ve çıtır çıtır baklavasıyla özellikle dikkatleri çeken mekanda "hummus" çeşitlerinin doğal olarak yeri ayrı. Gaziantep yöresel tatlarını da sizlere sunan mekanda özel ilgi ve alaka da eksik olmuyor. 200 kişi kapasiteli mekanda nişan, çeşitli şirket toplantıları, doğum günleri, iftar yemekleri ve daha çok özel organizasyon sizleri bekliyor. Eğer sizler de Hummus'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.