Hünkar Nişantaşı hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Hünkar Nişantaşı hakkında daha fazla
1950 yılında başlayan yolculuk, 60 seneyi aşkın süreden sonra sadece şehrin ya da ülkenin değil, dünyanın zirvesine tırmanırken devam ediyor. Geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının en nadide seçeneklerini sunan, dünyanın en iyi yüz restoranından biri seçilen Hünkar Restaurant'ta unutamayacağınız sofralar, lezzetler ve sohbetler Hünkar Nişantaşı'nda sizleri bekliyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Hünkar Nişantaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Hünkar Nişantaşı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Hünkar Nişantaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Feridun Ügümü, yarım yüzyıllık saygınlık, lezzet ve güvenilirlik yolculuğunu başarıyla tamamlamış Hünkar Restaurant'ın yükünü babasından devraldığında hedefinde bu eşsiz güzelliği daha geniş kitlelere yaymak vardı. Nitekim mutfak seminerleri ve lezzetleriyle her geçen gün ünlenen Hünkar'ı kardeşleri Faruk ve Galip Ügümü ile birlikte bir üst seviyeye çıkardığında Hünkar Restaurant yeni şubeleriyle artık tüm ülkenin tanıdığı bir lezzet durağına dönüşmüş, dünyada da bilinir hale gelmeye başlamıştı. Bu haklı şöhreti taçlandıran ise dünyada alanında en saygın yayın olarak gösterilen İngiliz "Restaurant" dergisi olacaktı. 2007 yılında "dünyanın en iyi 100 restoranından biri" olarak gösterilen Hünkar, yerli ve yabancı basının, ünlü konukların ve daima farklı lezzetlerin peşinden koşanların uğrak noktasıydı artık. "Her gün sevgilisiyle bulaşacakmış gibi" mutfağına giren Feridun Ügümü'nün ve kardeşleri Galip ve Faruk Ügümü'nün özeni ile büyüyen Hünkar'ın mutfağında geleneksel Türk lezzetlerinin yanında vejeteryanlara yönelik özel "Vegan Menüsü" de bulunuyor.