Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Kadir'in Meyhanesi

Kadir'in Meyhanesi

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Kadir'in Meyhanesi restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Kadir'in Meyhanesi hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Kadir'in Meyhanesi hakkında daha fazla

50 yıllık bir tecrübenin elinden çıkan 30 yıllık bir Beyoğlu efsanesi... Nevizade'nin ilk meyhanesi Krepen'deki Kadir'in Yeri'nde, gerçek Rum ustalarının öğrencisi Kadir Karmak'ın ve oğlu Erdinç Karmak'ın becerisiyle şekillenmiş sofradaki yeriniz hazır. Size düşen hoşsohbet... Muhabbet...

Sıklıkla sorulan sorular

Kadir'in Meyhanesi adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kadir'in Meyhanesi adlı restoranın park yeri yoktur.

Kadir'in Meyhanesi adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kadir'in Meyhanesi adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Deniz ürünleri, Balık da sunar

Kadir'in Meyhanesi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’a çalışmak için gelen Kadir Karmak'ın tırnaklarıyla kazıdığı tam bir emek hikayesidir Krepen'deki Kadir'in Yeri... 1953 yılında Krepen Pasajı’nın en gözde meyhanelerinden Zaharapulos’da bulaşıkçı olarak başlayan Kadir Karmak, kısa zamanda ustası Mösyö Avyeri'nin gözüne girince kendisini garsonluğa terfi ettirir. 1964 yılında Yunanistan’a yerleşen Mösyö Avyeri'den sonra Zaharapulos pek çok kez el değiştiririr. 1972 yılına geldindiğinde Kadir çalıştığı yerin ortağıdır artık... 1981 yılında Krepen Pasajı satılınca, meyhane de tarihe karışır. Kadir, mesleğini sürdürmek için Nevizade Sokak’taki ilk meyhaneyi açar. Pasajı ve orada geçen güzel günleri anımsatmak için de meyhanenin adını Krepen’deki Kadir’in Yeri koyar. 30 yılı aşkın süredir en güzel mezeler ve lezzetlerle sofranızı donatan bir efsane işte böyle başlamış olur. Rum ustalarının elinde yetişmiş elli yıllık meyhaneci Kadir Karmak artık artık kendini emekliye ayırdı. Meyhanenin işletmeciliğini ise oğlu Erdinç üstlendi. Her ne kadar emekliye ayrılmış olsa da Kadir Karmak sık sık yine kendine ait köşesinde dostlarına selam vermeye devam etmektedir.