Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Karaköy Ragione

Karaköy Ragione

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama26

Karaköy, İstanbul şehrindeki Karaköy Ragione restoranının fotoğrafı
Karaköy Ragione için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Karaköy Ragione hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
18:00 - 02:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00
Friday
09:00 - 02:00

Karaköy Ragione hakkında daha fazla

Karaköy'ün aynı anda hem dinlendirici hem de eğlendirici sokaklarında; yaşamın güzelliğini her defasında yeniden dark edebileceğiniz hoş bir yaşam durağı... Ragione, bulundurduğu nefis tatları, hoş dekorasyonu ve ayrıntılara özen gösteren yapısıyla gününüzü güzelleştirecek özel bir yer.

Sıklıkla sorulan sorular

Karaköy Ragione adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Karaköy Ragione adlı restoranın park yeri yoktur.

Karaköy Ragione restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Karaköy Ragione restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un son yıllarına damga vuran semtlerden biri Karaköy... Bir anda farklı dokunuşlarla yenilenen sokakları, kıpır kıpır mekanları, özenle hazırlanan lezzetleri ve denizle iç içe yapısıyla şehri en iyi yaşayabildiğiniz ve hissedebildiğiniz yerlerden... Bu sokakların arasında sizlerle buluşan Ragione, tüm bu hisleri ve şehrin güzelliklerini sizlerle buluşturmaya kararlı. Hoş dekorasyonu, samimi atmosferi ve özenle seçili lezzetlerle karşılaşacağınız mekanda tatlılar, burgerler ve özel yapım gazozlar dikkat çekiyor. Farklı çeşitleriyle güler yüzlü servisi birleştiren mekanda ister kendi başınıza ister dostlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eğer sizler de Ragione'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.