Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Büyükçekmece
Kebapçı Musa Usta

Kebapçı Musa Usta

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama19

Büyükçekmece, İstanbul şehrindeki Kebapçı Musa Usta restoranının fotoğrafı
Kebapçı Musa Usta için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kebapçı Musa Usta hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00

Kebapçı Musa Usta hakkında daha fazla

Ağızda dağılan kebaplar, nefis Kilis tava, çıtır çıtır kanatlar ve çok daha fazlası… Kebap ve lezzet işini ustasına bırakanların nihai tercihi Kebapçı Musa Usta; kapılarını unutulmaz bir lezzet şöleni yaşamak isteyen hemen herkese açıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kebapçı Musa Usta restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kebapçı Musa Usta restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kebapçı Musa Usta adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kebapçı Musa Usta adlı restoranın park yeri yoktur.

Kebapçı Musa Usta restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kebaplar ve iyi pişirilmiş etlerle donatılmış bir sofra, lezzet peşindekilerin büyük çoğunluğunun İstanbul’da hayalini kurduğu manzaralardan… İşinin ehli bir ustanın elinde bir yemeğe değil adeta bir sanat eserine dönüşen bu sofralarda muhabbet de, mutluluk da kaçınılmaz olarak sofraya beraber servis edilir. Bu mutluluğu yakalayabileceğiniz özel yerlerden biri kuşkusuz Kebapçı Musa Usta. Beylikdüzü’nde etseverlerin gözdesi haline gelen Kebapçı Musa Usta, samimi atmosferi ve lezzetleriyle nefis tatlar sunmayı sürdürüyor. Kilis tava, patlıcan kebabı başta olmak üzere nefis kebap çeşitleri, çıtır çıtır kanat ızgara ve beyaz et çeşitlerini de keyifle tadabileceğiniz Kebapçı Musa Usta’da damağınıza şölen yaşatmanız mümkün. Eğer sizler de Kebapçı Musa Usta’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.