Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Başakşehir
Kübban Restaurant İkitelli

Kübban Restaurant İkitelli

Türk

Ana menü fiyatı ortalama29

4.0/6

1 değerlendirme

Başakşehir, İstanbul şehrindeki Kübban Restaurant İkitelli restoranının fotoğrafı
Kübban Restaurant İkitelli için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kübban Restaurant İkitelli hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 22:00
Monday
10:00 - 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00
Thursday
10:00 - 22:00
Friday
10:00 - 22:00

Kübban Restaurant İkitelli hakkında daha fazla

Gaziantep yöresel lezzetlerini, kebaplarını ve tatlılarını doyasıya deneyimlemek isteyenlerin adresi Kübban; Güneşli’den sonra İkitelli’de de lezzet sevenlerin karşısına çıkıyor. Usta ellerden çıkma ve aslına uygun olarak sofralarınıza sunan özel tatların müptelası olmanız kaçınılmaz. Mekanın konsept danışmanlığını ise Faruk Güllü, bizzat kendisini üstlenmiş vaziyette.

Sıklıkla sorulan sorular

Kübban Restaurant İkitelli adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kübban Restaurant İkitelli adlı restoranın park yeri yoktur.

Kübban Restaurant İkitelli adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kübban Restaurant İkitelli adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Kübban Restaurant İkitelli restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2007 yılı ramazan ayında faaliyete giren ve halen Faruk Güllüoğlu Şirketler Grubu bünyesinde hizmet vermeye devam eden Kübban Gaziantep Mutfağı adını; Gaziantep`te yapılan, pişerken kabarıp, içi boşalan, lezzetli, yemesi hem kolay hem de keyifli olan bir ekmek çeşidinden almaktadır. Konsept danışmanlığını Faruk Güllü’ nün bizzat kendisinin yaptığı mekanda, yöresel yemekleri özenle misafirlerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Kübban Gaziantep Mutfağında zengin menü, leziz yemekler ve tatlılar, ferah ve iç açıcı bir ortam, titizlik, ustalık, zarafet, hizmet kalitesine doğrudan etki ediyor. Hedefleri Gaziantep Mutfağı’nı en yüksek kalite, ürün çeşitliliği ve en iyi hizmet anlayışıyla oluşturulacak yeni şubeler ile daha büyük kitlelere ve hatta farklı şehirlere taşımak, konuklarının daha rahat ulaşabildiği ve vazgeçemediği bir marka olarak uzun yıllar memnuniyetlerini sağlamaktır.