Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Çamlıca
Lalezar Çamlıca

Lalezar Çamlıca

Dünya Mutfağı

Çamlıca, İstanbul şehrindeki Lalezar Çamlıca restoranının fotoğrafı
Lalezar Çamlıca için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Lalezar Çamlıca hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00

Lalezar Çamlıca hakkında daha fazla

Çamlıca’nın en ünlü lezzet mekanlarından Lalezar, İstanbul’un en güzel manzaralarından birini tadı damağınızda kalacak lezzetlerle birlikte sunmanın keyfini yaşıyor. Nefis sabah kahvaltıları başta olmak üzere özel lezzetlerle dolu bir sofra Lalezar’ın hoş atmosferinde sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Lalezar Çamlıca adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Lalezar Çamlıca adlı restoranın park yeri yoktur.

Lalezar Çamlıca restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Lalezar Çamlıca restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Farklı, keyifli ortamı ve muhteşem İstanbul manzarası ile dilediğinizde yıldızların altında yemek yiyebileceğiniz, dilediğinizde sevdiklerinizle hoşça vakit geçireceğiniz Lalezar Cafe & Restaurant, özenle seçilmiş damak lezzetleri ve standartların üstünde işletmecilik anlayışıyla ile evinizdeki konforu sizlerle buluşturmakta usta. Dünya mutfağından enfes yemeklerin hazırlandığı tüm misafirler açık mutfakta, özellikle et ızgara çeşitleri ve kahvaltı masası özenle hazırlanıyor ve sizlere sunuluyor. Lalezar Cafe & Restaurant’ın rahatlatıcı iç dekorasyonu, ön kısımdaki masaları ve terası misafirlerine hoş bir atmosfer sunarken, zengin yiyeceklerin yer aldığı menüsüyle haftanın yedi günü sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.