Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Leb-i Derya

Leb-i Derya

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama79

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Leb-i Derya restoranının fotoğrafı
Leb-i Derya için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Leb-i Derya hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 16:00
Tuesday
16:00 - 02:00
Wednesday
16:00 - 02:00
Thursday
16:00 - 02:00
Friday
16:00 - 02:00
Saturday
16:00 - 03:00
Sunday
16:00 - 03:00
Monday
16:00 - 02:00

Leb-i Derya hakkında daha fazla

Boğaz'ın en güzel manzaralarından birini önünüze seren, kapılarını açtığı 2002 yılından beri marka haline gelmiş rüya gibi bir mekan Leb-i Derya... Dünya mutfağından özel seçilen çeşitlerin Türk damak tadına uygun olarak yorumlanmasıyla oluşan menüsü, göz kamaştırıcı manzaranın tamamlayıcısı haline geliyor. Size, dostlarınızla bu özel mekanın tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Leb-i Derya adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Leb-i Derya adlı restoranın park yeri yoktur.

Leb-i Derya restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Leb-i Derya restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Leb-i Derya restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2002'de kapılarını ziyaretçilerine açan Leb-i Derya, bugün dünyanın dört bir yanından gelen konuklarını ağırlıyor. Yabancıların, şehrin dokusunu en iyi hissedebilecekleri, en merkezi noktalardan birinde yer alan Leb-i derya, Boğaz’dan tarihi yarımadaya uzanan muhteşem İstanbul manzarasını iyi yemek, iyi müzik ve kusursuz servis anlayışıyla birlikte sunarak aranılan, istenen mekan haline dönüştü. Leb-i derya, dünya mutfağındaki farklı kültürlerin lezzetlerinin, Türk damak tadına uygun olarak yeniden yorumlanmasıyla oluşturuluyor. Her mevsim yenilenen menülerde mevsimsel lezzetler ön plana çıkarılıyor. Mekanın yenilik sever bar menülerinde yer alan kokteyller de özel tatları denemek isteyenleri bekliyor. Hafta sonu Dj performanslarıyla renklenen Leb-i derya’da Lounge, Nu Jazz, Electro Bossa, Chillhouse, Nu Disco, Lounge, Jazz, Oldies ve Chilout parçaları dinlemek mümkün.