Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Avcılar
Mangalcı Et Dünyası

Mangalcı Et Dünyası

Türk

Ana menü fiyatı ortalama30

Avcılar, İstanbul şehrindeki Mangalcı Et Dünyası restoranının fotoğrafı
Mangalcı Et Dünyası için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mangalcı Et Dünyası hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Park imkanı
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Thursday
06:00 - 04:00
Friday
06:00 - 04:00
Saturday
06:00 - 04:00
Sunday
06:00 - 04:00
Monday
06:00 - 04:00
Tuesday
06:00 - 04:00
Wednesday
06:00 - 04:00

Mangalcı Et Dünyası hakkında daha fazla

Mangalcı Et Dünyası olarak avcılar Üniversite Mah. firuzköy bulvarında 2 Katlı bir mekanda hzmet vermekte olan Et dünyası İstanbulda tüm damak tatlarının bir arada bulundurduğu ender lokanta (Restaurant) lardan biridir. Et denilince Etin her çeşidini kebaptan çorbasına, köftesinden pirzolasına kadar A dan Z ye Hizmet veren ve gün 24 saati açık bulunan muhteşem lezzetlerin hem porsiyon hem kilo ile, hem Rezarvasyon hemde paket servis ile ister gelin misafirimiz olun, isterseniz paket servisimiz ile biz getirelim afiyet ile siz yiyin.

Sıklıkla sorulan sorular

Mangalcı Et Dünyası adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Mangalcı Et Dünyası restoranında vardır.

Mangalcı Et Dünyası adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mangalcı Et Dünyası adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Mangalcı Et Dünyası restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Avcılarda Kebapçı, Avcılarda kilo ile et denilince akla gelen ilk ve tek yer oluşumuzu Kuzu Kebap çeşitlerinden Dana kebap ve tavuk çeşitlerinden Bıldırcın etine varana kadar kırmızı ve beyaz etin her nevini siz istanbullu hemşehrilerimize sunmaktan ve bu lezzetleri orijinal halleri ve yöresel güzellikleri ile yaşatmaktan büyük onun ve haklı gururnu yaşıyoruz. Avcılar da kebap denilince: Dana antrikot, Dana Bonfile, Dallas, T.bon. Lokum, Kuzu Pirzola, Küşleme, Kuzu Lokum, Kuzu Kaburga, Kuzu Külbastı, Kuzu Sırt, Kanat, Tavuk Şiş, Tavuk Pirzola, Tavuk Bonfile, Karışık Beyaz Et, Bıldırcın, Çöp Şiş, Ciğer Şiş, Karışık Kırmızı Et, Kuzu Şiş,Adana Kebap, Urfa Kebap, Sucuk gibi Kebaplarımızı Porsiyon olarak siperiş verebileceğiniz gibi kilo ilede alarak karlı ve kazançlı çıkarsınız. Avcılarda Çorbacı Avcılarda Kelle Paça, kelle kavurma, tuzlama, damar Avcılar da 7/24 saat açık bulunan Mangalcı et dünyasında damar, Tuzlama, İşkembe ve çürük et başta olmak üzere süzme mercimek, ezogelin çorbasının yanısıra kuzu çorbası gibi ender lezzetleri bir arada bula bilir ve bu eşsiz lezzetleri tüm sevdiklerinize tattıra bilirsiniz