Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Çamlıca
Mavera Restaurant & Cafe

Mavera Restaurant & Cafe

Çamlıca, Istanbul şehrindeki Mavera Restaurant & Cafe restoranının fotoğrafı
Mavera Restaurant & Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mavera Restaurant & Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00

Mavera Restaurant & Cafe hakkında daha fazla

Çamlıca’da derin bir nefes alıp Boğaz’ın çarpıcı manzarasının tadını çıkarabileceğiniz özel bir mekan Mavera Cafe & Restaurant. Başta nefis kahvaltı çeşitleri olmak üzere kebapları, pideleri ve makarnalarıyla da hoş manzarayı enfes lezzetlerle tamamlamayı başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mavera Restaurant & Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mavera Restaurant & Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Mavera Restaurant & Cafe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Mavera Restaurant & Cafe restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Mavera Restaurant & Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1980 yılında Büyük Çamlıca Et Lokantası olarak hizmet vermeye başlayan tesis, 2012 yılında Radikal bir değişime gitti ve A’dan Z’ye yenilendi. Meşhur Çamlıca'nın Tomruk Suyu yanı başındaki tesis, Boğaz manzarası eşliğinde haftanın 6 günü sabah 08:00’den itibaren kahvaltı tabağı ve serpme kahvaltı servisiyle karşınızda. Pazar günleri ise zengin açık büfe brunch dillere destan sofrası ve geniş çeşitliliğiyle misafirlerinin yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Mekanın menüsünde ayrıca et yemekleri, kebaplar, pideler, makarnalar ve daha ğek çok lezzet bulunuyor. Yerli ve yabancı konukların ilgisini çeken mekanda nişan, düğün, kına, mezuniyetler, kokteyl, şirket yemekleri gibi organizasyonlar da düzenlenebiliyor. Eğer sizler de Mavera Cafe & Restaurant’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.