Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Mehtap Restaurant

Mehtap Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama26

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Mehtap Restaurant restoranının fotoğrafı
Mehtap Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mehtap Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00
Friday
09:00 - 00:00

Mehtap Restaurant hakkında daha fazla

1961 yılından beri konuklarına mutluluk ve lezzet dağıtan bir Mehtap Restaurant Kilyos. Eskiden Mahir Baba'nın Yeri olarak anılan; Mahir Özkavas'ın mirasını evlatlarının devam ettirdiği bu özel yerde masmavi bir deniz gözlerinizi süslerken özenle hazırlanan tatlar damaklarınızı bayram yerine çevirecek... Deniz ürünleri, et çeşitleri, mezeler ve çok daha fazlası huzur dolu sofralarda sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mehtap Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mehtap Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Mehtap Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mehtap Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mehtap Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tesis, 1961 yılından bu yana İstanbul'un en güzel en nezih kıyılarından doğa harikası Kilyos'ta sahile sıfır konumda hizmet veriyor. Mahir Özkavas'ın, 50 yıl öncesinde emek vererek Mahir Baba'nın Yeri olarak hayata geçirdiği müessese, bayrağı evlatlarının devralmasıyla İstanbul'un yoğun kalabalığından uzakta bi cenneti sağlamaya çalışıyor sizlere. Doğa ile iç içe yeşil ve mavinin buluştuğu göz alabildiğince kumsalı ve plajları ile şirin bir sahil yerleşimi olan Kilyos, İstanbul da ulaşımı en yakın sayfiye yerlerinden olup; restaurant uzun yıllara dayanan tecrübe, kalite, güler yüz ve deneyimli elemanları ile her geçen gün kendini yenileyerek siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir. Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz, zengin çeşitleri ile donanımlı mutfağının muhteşem lezzetlerini deneyimleyeceğiniz mekanda unutulmaz anılarla dolu bir masaya sizler de davetlisiniz.