Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Fatih
Mihri Restaurant

Mihri Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama26

Fatih, Istanbul şehrindeki Mihri Restaurant restoranının fotoğrafı
Mihri Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mihri Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
08:00 - 23:00
Friday
08:00 - 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00
Tuesday
08:00 - 23:00
Wednesday
08:00 - 23:00

Mihri Restaurant hakkında daha fazla

Mihri Restoran, dünyanın eşsiz mimarlık şaheserlerinden biri olan Sultanahmet Camii ve Ayasofya Müzesi arasında bulunan, oldukça yoğun tarihsel bir izi olan bir binada, Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'nın bahçesinde misafirlerini ağırlıyor. Osmanlı motifleriye bezeli bir atmosferde Türk ve Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerini masanızda bulacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Mihri Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mihri Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mihri Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mihri Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Mihri Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bir zamanlar hamamın ateşinin yandığı Külhan bölümüne konumlandırılmış mutfağından hayat bulan Mihri Restoran, Türk ve Akdeniz mutfağının en seçkin örneklerini tarihle iç içe, yüzyıllık ağaçların gölgesinde muhteşem Ayasofya’ya bakarak tatma fırsatı sunuyor. Aslına sadık kalınarak büyük bir restorasyon sürecinin ardından kapılarını Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'nın bahçesinde açan Mihri Restoran sadece yemekleri ile değil tarihi manzaranın yanı başında cafe olarak da hizmet veriyor. Yemeklere kendine özgü dokunuşları ve sunumlarıyla ayrı bir lezzet katma konusunda gayet başarılı olan Mihri Restoran Sultanlara Layık bir sofra sloganı ile damak tadına önem verenleri Sultanahmet’e bekliyor. Mihri Restoran münferit müşterilerden 300 kişilik gruplara kadar ağırlama kapasitesi ile a la carte restoran ve cafe olarak hizmet vermektedir. Kışın ise Osmanlı motifleri ile süslenmiş 70 kişilik çadırı ile bu muhteşem atmosferde hizmet vermeye devam etmektedir.