Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Başakşehir
Motta Pasticceria Italiana

Motta Pasticceria Italiana

İtalyan, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama36

Başakşehir, İstanbul şehrindeki Motta Pasticceria Italiana restoranının fotoğrafı
Motta Pasticceria Italiana için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Motta Pasticceria Italiana hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Saturday
10:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00
Thursday
10:00 - 01:00
Friday
10:00 - 01:00

Motta Pasticceria Italiana hakkında daha fazla

İtalyan lezzetlerinin yalnızca pizza ve makarnadan ibaret olmadığını yıllardır kanıtlayan çok özel bir ismin; enfes pastaları ve tatlılar başta olmak üzere eşsiz lezzetlerle sizleri buluşturan özel noktası... Türkiye'ye yıllardır damgasını vuran marka Motta'nın Bahçeşehir Prestige AVM'deki mekanı Motta Pasticceria Italiana; konuklarına hem nefis İtalyan tatlarını hem de yoğun bir günün ortasında taptaze bir nefes alma imkanınu sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Motta Pasticceria Italiana restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Motta Pasticceria Italiana restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Motta Pasticceria Italiana adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Motta Pasticceria Italiana adlı restoranın park yeri yoktur.

Motta Pasticceria Italiana restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İtalyan mutfağı, lezzetin arandığı hemen her coğrafyada kendi kimliğini ortaya koymaya başarmış ve sunduğu tatlarla dünyaya damgasını vurmuş bir özelliğe sahip. Bu mutfağın en az pizza ve makarnaları kadar ünlü bir başka lezzet alanı kuşkusuz nefis pastane ürünleri... Pastaları, hamur işleri, sütlü tatlıları başta olmak üzere pek çok lezzet; tadanların damağında kendi izini bırakmayı başarıyor. Türkiye'de bu özel tatları yıllardır bulabildiğiniz en özel markalardan biri olan Motta; Başakşehir Prestige AVM'nin içinde açılmış olan mekanıyla kalpleri ve damakları fethediyor. Motta Pasticceria Italiana; hem nefis tatları hem de günün yorgunluğunu alan içecek çeşitleriyle nefes alma durağınız olmayı sürdürüyor. Eğer sizler de Motta Pasticceria Italiana'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirerek bu nefis tatların tadını doyasıya çıkarmak...