Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Çekmeköy
Namlı Kebap Çekmeköy

Namlı Kebap Çekmeköy

Çekmeköy, Istanbul şehrindeki Namlı Kebap Çekmeköy restoranının fotoğrafı
Namlı Kebap Çekmeköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Namlı Kebap Çekmeköy hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Namlı Kebap Çekmeköy hakkında daha fazla

Ustaca hazırlanmış kebabın ve etin damakta bıraktığı farklı izin 40 yıldan fazla süredir sahibi Namlı Kebap. Yıllarca Avrupa Yakası’nda konuklarına özel lezzet sofraları sunan Namlı, Anadolu Yakası’ndaki misafirleri için hizmete soktuğu Çekmeköy’deki mekanıyla konuklarına yeni lezzet evlerini sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Namlı Kebap Çekmeköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Namlı Kebap Çekmeköy adlı restoranın park yeri yoktur.

Namlı Kebap Çekmeköy adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Namlı Kebap Çekmeköy adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Namlı Kebap Çekmeköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Namlı Kebap, 1972 yılında İstanbul Levent’te, bir apartmanın alt katında, üç beş masa ile başlayan bir serüvendir. O tarihten bugüne, çok şey değişen dünyanın değişmeyen yegane öğeler Namlı Kebap adı, kalitesi ve sunduğu hizmet. Namlı Kebap’ın kendine has özellikleri arasında belki de en önemli olanı, misafirlerine sunduğu hizmeti, severek ve gönülden gerçekleştiriyor olması. Etiler şubesinin ardından Çekmeköy’de de misafirleriyle buluşan Namlı markası, lezzet dolu sofralarını ve özel karakterini Anadolu Yakası’na taşıdı. Misafirlerini evlerindeymiş gibi hissettirmeyi amaç edinen mekanın mutfağı temiz, çalışanları nazik ve güler yüzlü. İşinin ehli personel, konuklara sunulan ürünlerin doğal şartlarda hazırlanmasını sağlıyor, üretim aşamasında kullanılan tüm ürünlerin sertifikalı olmasına özen gösteriyor. Namlı Kebap ile yetişen bir kuşağın devamında yeni nesillerin de, aynı kaliteyi ve hizmeti alması markanın en önemli hedeflerinden biri.