Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kumkapı
Neyzen Kumkapı Restaurant

Neyzen Kumkapı Restaurant

3.5/6

2 değerlendirme

Kumkapı, İstanbul şehrindeki Neyzen Kumkapı Restaurant restoranının fotoğrafı
Neyzen Kumkapı Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Neyzen Kumkapı Restaurant hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
11:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00

Neyzen Kumkapı Restaurant hakkında daha fazla

Taptaze balığın ve en güzel kadehlerin merkezi Kumkapı'da Neyzen Restaurant'ta; meze, eğlence ve muhabbet dolu bir akşam yaşamak istiyorsanız kendinizi kadehlerin dansına bırakın.

Sıklıkla sorulan sorular

Neyzen Kumkapı Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Neyzen Kumkapı Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Neyzen Kumkapı Restaurant adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Neyzen Kumkapı Restaurant adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Deniz ürünleri, Orta Doğu da sunar

Neyzen Kumkapı Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kumkapı'ya yola çıkan İstanbul sakinleri için güzel bir akşam ziyafeti hazırlayan Neyzen Restaurant, dolgun mezeleriyle, nezaketli sunumuyla ve çalgılarıyla hem kulaklarınızın pasını siliyor, hem de ağzınıza layık lezzet sunuyor. Sarı ışıklarla aydınlatılan sımsıcak bu mekanın tasarımı, sizi özlemini duyduğunuz eski zamanlara götürüyor. Siz zamanda yolculuk yaparken, deniz mahsülleri Neyzen Restaurant'nın mutfağından önünüze getiriliyor. Mangalda tam kıvamında pişirilen balıklar beklentinizi yüksek tutmanız için en geçerli sebep. Güveç karides, zeytinyağlı ahtapot ve kalamar diğer seçeneklerinizden sadece birkaçı. Mutlu bir akşam için, dostlarınızla birlikte bu cümbüşe katılın ve Kumkapı'ya doğru yola çıkın. Buna en kolay yoldan ulaşmak için Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırın!